Omaxe Group ostaa 5 eekkeriä RLDA-maata Ludhianassa 220 kr:lla

Omaxe Group acquires 5 acres of RLDA land in Ludhiana for Rs 220 cr

Omaxe Group, yksi NCR:n johtavista kiinteistökehittäjistä, on varmistanut yli 5 hehtaarin maa-alueen Gumar Mandi Fountain Chowkissa Ludhianassa Rail Land Development Authorityn (RLDA) järjestämän tarjouskilpailun kautta.

Kauppa saatiin päätökseen 220 miljoonan rupiaan tarjoushinnalla, mikä tunnustaa Omaxe-konsernin sitoutumisen laajentamaan jalanjälkeään strategisissa paikoissa, jotka liittyvät kansalliseen pääkaupunkiin.

Vain 5 minuutin ajomatkan päässä rautatieasemalta ja linja-autoasemalta sijaitseva kiinteistö on Gumarmandin vieressä ja Ludhianan sydämessä. Hankitut maa-alueet käytettäisiin

sekä asuin- että liikerakentamiseen, joka tarjoaa sijoittajille monipuolisen sijoitusvaihtoehdon. Tämä kehitys johtaisi alueen kiinteistömarkkinoiden vahvistumiseen.

Omaxe Groupin toiminnanjohtaja Jatin Goel sanoi: ”Olemme innoissamme onnistuneesta RLDA-maan hankinnasta Ludhianan sydämessä.” Meitä on aina ohjannut visio luoda ainutlaatuisia asuin- ja liiketiloja, jotka määrittelevät kaupunkikuvan uudelleen. Tämä hankinta sopii täydellisesti strategiaamme vahvistaa läsnäoloamme avainmarkkinoilla ja edistää Ludhianan kiinteistöalan kasvua.

Rail Land Development Authority (RLDA) on rautateiden ministeriön perustama lakisääteinen viranomainen, jonka tarkoituksena on hankkia maksuttomia tuloja vapaasta rautatiealueesta sen kehittämisen ja rahallistamisen kautta.

Samankaltaiset artikkelit