Kotisairaalaetu: Saat kotihoidon vakuutusturvan

insurance, Domiciliary hospitalisation, hospital, medical insurance

Yksityishenkilöiden tulee etsiä sairausvakuutus, joka tarjoaa kotisairaalahoidon edun, tai ottaa se ratsastajana kattavan kattavuuden varmistamiseksi. Se kattaa sairaanhoidon kotona ja varmistaa mukavuuden vakuutetuille, jotka eivät voi joutua sairaalahoitoon.

Tämäntyyppinen vakuutus on hyödyllinen tilanteissa, joissa vakuutettu ei pääse sairaalaan, koska sairaalasänkyjä tai tiettyjä lääketieteellisiä laitteita ei ole saatavilla. Kotisairaalahoito kattaa kotona syntyneet hoitokustannukset, kun jatkuva sairaalahoito ei ole mahdollista. Se tarjoaa mukavuutta potilaille, jotka tarvitsevat lääketieteellistä hoitoa ilman tehohoitoa.

Vähentää taloudellista taakkaa

Tällainen kattavuus vähentää taloudellista taakkaa kattamalla kulut, kuten lääkärikäynnit ja kotisairaanhoidon. Kotisairaalahoidon sisällyttäminen sairausvakuutukseen varmistaa kattavan kattavuuden sekä sairaala- että kotihoidolle, mikä parantaa yleistä terveydenhuoltokokemusta ja taloudellista turvaa. Tämä etu varmistaa, että vakuutuksenottajan hoitokulut katetaan sairausvakuutuksesta. Kotihoidon hoito ei kuitenkaan ole oletusarvoisesti katettu kaikissa sairausvakuutuksissa. Joten jos vakuutetun nykyinen vakuutus ei kata kotisairaalahoitoa, hän voi siirtää sen uuteen vakuutussopimukseen, jossa on tämä ominaisuus.

Probus Insurance Brokerin johtaja Rakesh Goyal sanoo, että kotisairaalavakuutus voidaan tyypillisesti lisätä olemassa olevaan kelluvaan sairausvakuutukseen ratsastajana tai valinnaisena lisäetuna. ”Tämän avulla ihmiset voivat mukauttaa sairausvakuutuksensa erityistarpeidensa ja mieltymystensä mukaan.”

Kotisairaalan kattavuus on nykyään osa perussuunnitelmaa kaikissa uusissa ja tulevissa terveyspolitiikoissa. Siddharth Singhal, sairausvakuutuksen liiketoimintajohtaja, Policybazaar.com, sanoo, että se voidaan sisällyttää joihinkin olemassa oleviin kelluviin sairausvakuutuksiin, mikä eliminoi erillisen vakuutuksen tarpeen. ”On suositeltavaa valita kattava sairausvakuutussuunnitelma, joka kattaa kaikki sairausvakuutustarpeesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia äkillisten sairauskulujen rahoittamisesta.”

Vakuutuksen hinnoittelu

Koska kotisairaalaetuus on osa kokonaisvaltaista suunnitelmaa, asiakkaan ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. Se kattaa lääkärin konsultaatiomaksut, hoitokulut, lääkinnällisten laitteiden kustannukset ja lääkekulut. Tärkeitä poissulkemisia voivat olla olemassa olevat sairaudet, ei-allopaattiset hoidot, itse aiheutetut vammat ja tietyt valinnaiset toimenpiteet.

Kotihoidon saamiseksi vakuutetun tulee olla kotihoidossa vähintään kolme päivää. Yksityishenkilöiden tulee tarkistaa kotihoitoon liittyvä odotusaika ennen tällaisen suojan ostamista. Vakuutusyhtiökohtaisesti vaihtelevan odotusajan aikana vakuutettu ei voi hakea kotisairaalahoitoa.

”Vakuutuksenottajalla tulee olla hoitavan lääkärin suositus kotihoitoon joko siltä varalta, että potilas on liikkumaton tai sairaalasta puuttuu sänky/infrastruktuuri, jolloin kotisairaalahoito on ainoa vaihtoehto”, Singhal sanoo.

Samankaltaiset artikkelit