SBI-korttitarjous: Jopa 27,5 % cashback ja välittömät alennukset festivaalien aikana

sbi card

SBI Card julkisti tänään (20. lokakuuta) monia jännittäviä juhlakauden tarjouksia kortinhaltijoilleen kaikkialla Intiassa. SBI Card sanoi lausunnossaan, että asiakkaat voivat hyödyntää noin 2 200 kauppiaan rahoittamaa ja käteispalautustarjousta online- ja offline-kauppiailta keskeisissä kaupungeissa, mukaan lukien taso 2 ja taso 3.

Tarjoukset kattavat laajan valikoiman luokkia, mukaan lukien kestokulutustavarat, matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet, muoti, huonekalut, korut ja päivittäistavarat. SBI Card on myös listannut monia EMI-keskeisiä tarjouksia useiden telttamerkkien kanssa varmistaakseen, että kortinhaltijat voivat tehdä suuria ostoksia helposti.

Vuoden 2023 juhlatarjous SBI-korttiasiakkaille sisältää yli 600 kansallisen tason tarjousta sekä yli 1500 alueellista ja hyperpaikallista tarjousta, jotka ovat voimassa 15.11.2023 asti.

Osana tätä juhlatarjousta SBI Card -asiakkaat yli 2700 kaupungissa voivat hyötyä jopa 27,5 % cashbackista ja välittömistä alennustarjouksista eri kumppanibrändeiltä, ​​kuten Flipkart, Amazon, Myntra, Reliance Retail Group, Westside, Pantaloons, Max, Tanishq, ja TBZ mm.

SBI Cardin EMI-painotteiset tarjoukset ovat saatavilla kestokulutustavaroiden, matkapuhelinten ja kannettavien tietokoneiden johtavilta brändeiltä. Tärkeimmät tuotemerkit ovat Samsung, LG, Sony, Oppo, Vivo, Panasonic, Whirlpool, Bosch, IFB, HP ja Dell ja monet muut.

”Asiakaslähtöisenä brändinä olemme aina keskittyneet tapoihin parantaa asiakkaidemme kokonaiskokemusta. Tämä sisältää jatkuvan ostokokemuksen tekemisen palkitsevammaksi. SBI Card -juhlatarjous 2023 on hyvä esimerkki vilpittömästä aikomuksestamme tehdä niin. Toivomme, että tämä aloite rikastuttaa ja lisää kortinhaltijoiden juhlia”, sanoi Abhijit Chakravorty, SBI Cardin MD ja toimitusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit