SBI Funds saa päätökseen Franklin Templeton MF:n kuuden velkajärjestelyn omaisuuden realisoinnin

Franklin Templeton Mutual Fund, SBI Funds,

SBI Funds Management Ltd ilmoitti tiistaina saaneensa päätökseen Franklin Templeton Mutual Fundin kuuden suljetun velkajärjestelyn varojen realisoinnin ja jakaneensa 27 508 miljoonaa rupiaa jälkimmäisen osuudenomistajille. Franklin Templeton ilmoitti huhtikuussa 2020 kuuden velkarahastojärjestelmän sulkemisesta vedoten lunastuspaineisiin ja joukkovelkakirjamarkkinoiden likviditeetin puutteeseen.

Tämän myötä SBI Funds Management on realisoinut 217 arvopaperia ja maksanut noin 27 508 miljoonaa rupiaa, mikä on 109 prosenttia arvopapereiden arvosta purkamispäivänä 23.4.2020, yhtiö sanoi lausunnossaan. Se totesi lisäksi, että selvitystoiminta toteutettiin ilman markkinoiden hajoamista parhaan likvidaatioarvon saamiseksi ja Franklin Templeton Mutual Fundin (FTMF) osuudenomistajien etujen turvaamiseksi.

Korkein oikeus määräsi yhtiön vuonna 2021 suorittamaan FTMF:n kuuden lopetetun velkajärjestelyn varojen maksamisen ja likvidoinnin. ”Olemme iloisia voidessamme kertoa, että viimeinen erä arvopapereista, jotka ovat osa FTMF:n lakkautettuja velkajärjestelmiä, on likvidoitu osana meille annettua yllä olevaa valtuutusta”, SBI Funds sanoi.

Kuuden järjestelmän hallinnoima yhteinen omaisuus oli 25 215 miljoonaa rupiaa, kun päätös rahastojen sulkemisesta julkistettiin. Järjestelmät olivat Franklin India Low Duration Fund, Franklin India Dynamic Accrual Fund, Franklin India Credit Risk Fund, Franklin India Short Term Income Plan, Franklin India Ultra Short Bond Fund ja Franklin India Income Opportunities Fund.

Samankaltaiset artikkelit