Saavuttaa uusia virstanpylväitä ESG-matkalla, sanoo ICICI Bankin puheenjohtaja

icici, icici bank

ICICI Bank luottaa saavuttavansa uusia virstanpylväitä ympäristö-, sosiaali- ja yrityshallinnon (ESG) matkallaan, hallituksen puheenjohtaja Girish Chandra Chaturvedi sanoi pankin ESG-raportissa perjantaina.

”Sosiaalinen asialistamme on ESG-matkamme keskeinen ajuri, ja laajensimme edelleen sosiaalista ulottuvuuttamme vuoden 2023 aikana”, raportissa sanotaan.

Pankki pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan ja ympäristöön tytäryhtiön ICICI Foundation for Inclusive Growth (ICICI Foundation) kautta.

Säätiön kautta pankki laajentaa tukea hallitukselle ja hyväntekeväisyysjärjestöille tarjoamalla ambulansseja, verenluovutuksia, verenkuljetusajoneuvoja, dialyysilaitteita ja muita terveydenhuoltolaitteita.

Viimeisin raportti tulee sen jälkeen, kun pankki ilmoitti lahjoittavansa 1 200 miljoonaa rupiaa Tata Memorial Centrelle, laitokselle, joka johtaa syövänhoito- ja tutkimuskeskuksia eri puolilla Intiaa.

Tämä on suurin lahjoitus Tata Memorial Centerille miltä tahansa laitokselta, ja aloite valmistuu todennäköisesti vuoteen 2027 mennessä.

Vuosina 2022-23 (huhti-maaliskuu) pankki on osoittanut yritysten yhteiskuntavastuun (CSR) toimintaan noin 463 miljoonaa rupiaa.

Tämän lisäksi pankki keskittyy edistämään maaseudun ja osallistavaa pankkitoimintaa tarjoamalla käyttöpääomalainoja sadonviljelyyn ja sadonkorjuun jälkeisten toimintojen rahoittamiseen, varastokuittia vastaan, maatalouden kaluston määräaikaisia ​​lainoja ja henkilökohtaisia ​​lainoja.

Se on tunnistanut neljä maaseutumarkkinoiden pääekosysteemiä: maanviljelijät, jälleenmyyjät, itsenäiset ammatinharjoittajat ja mikroyrittäjät, joilla on kattavat pankkiratkaisut.

Vuosina 2022-23 pankki on rahoittanut 338 520 omatoimiryhmää (SHG) ja noin 51 % sen yrityskeskuksista on perustettu maaseudulle ja kaupunkiseudulle. Ensimmäistä kertaa lainanottajia tilikauden aikana oli 92 395.

Samankaltaiset artikkelit