RR Kabel asettaa listautumisannin hintarajalle 983–1 035 rupiaa osakkeelta

IPO news, IPO latest news, RR Kabel IPO, market news, financial express market news

TPG-tuettujen johtojen ja kaapelien valmistaja RR Kabel Ltd ilmoitti perjantaina, että se on vahvistanut listautumisannin hintarajaksi 983–1 035 rupiaa osakkeelta.

Listautumisanti sisältää enintään 180 miljoonan rupian arvoisen osakeannin ja yli 1,72 miljoonan osakkeen myynnin (OFS), jonka järjestäjät ja muut osakkeenomistajat tekevät. Liikkeeseenlaskun ylemmällä hintaluokassa listautumisanti noutaa jopa 1 964 miljoonaa rupiaa.

OFS:n osakkeita myyvät muun muassa Mahendrakumar Rameshwarlal Kabra, Hemant Mahendrakumar Kabra, Sumeet Mahendrakumar Kabra, Kabel Buildcon Solutions Pvt Ltd ja Ram Ratna Wires Ltd.

Pääomasijoitusyhtiö TPG Capital, joka omistaa 21 prosentin osuuden RR Kabelista, myy osittain osuutensa yhtiöstä OFS:n puitteissa.

Yhtiö on myös varannut 10,8 miljoonan rupian osakkeita vaatimukset täyttäville työntekijöilleen, jotka saavat osakkeita 98 ​​rupiaa kohden alennuksella lopullisesta tarjoushinnasta.

Yhtiö aikoo käyttää 136 miljoonaa ruplaa uuden liikkeeseenlaskun nettotuotoista pankkien ja rahoituslaitosten saamien velkojen vähentämiseen kokonaan tai osittain.

Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 14 osakkeesta ja sen jälkeen 14 oman osakkeen kerrannaisina. RR Kabelin, joka on osa RR Global Groupia, nettotulos oli 214 miljoonaa rupiaa ja liikevaihto 4 386 miljoonaa rupiaa vuosina 2021-2022.

Axis Capital Ltd, Citigroup Global Markets India Pvt Ltd, HSBC Securities and Capital Markets (India) Pvt Ltd ja JM Financial Ltd ovat arvovaltaisia ​​​​pääjohtajia liikkeeseenlaskuun. Yhtiön osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit