Rahasi: Miksi sulautettu vakuutus toimii

money

Kirjailija: Shanai Ghosh

Lisääntynyt tietoisuus riskeistä on johtanut siihen, että vakuutuksen tarve on tunnistettu enemmän. Se on saanut yksityishenkilöt ja yritykset arvioimaan vakuutustarpeensa uudelleen ja etsimään kattavaa vakuutusturvaa, joka kattaa tietyt riskit.

Sulautettu vakuutus tarkoittaa saumattomasti vakuutustarjousten integrointia muiden tuotteiden ja palvelujen ostoon. Yksi esimerkki upotetuista vakuutuksista on puhelinostot yhdistettynä varkaudenestovakuutukseen, jossa mahdollisen varkauden kattavuus on sisäänrakennettu itse ostoon. Samoin lentolippujen ostoon liittyy usein mahdollisuus lisätä matkavakuutus, joka tarjoaa suojan lentojen peruutuksilta, viivästyksiltä tai matkatavaroiden katoamiselta. Tällaisissa tapauksissa sulautettu vakuutus on mahdollinen ratkaisu. Se yksinkertaistaa asiakaskokemusta, vähentää kitkaa vakuutuksen ostoprosessissa ja tarjoaa henkilökohtaisemman ja räätälöidyn vakuutusratkaisun ostopaikalla. Useimmissa tapauksissa suojan voi ostaa napin painalluksella. Tämä saumaton integraatio helpottaa asiakkaiden vakuutussuojan saamista.

Sulautetut vakuutukset ovat yhä suositumpia milleniaalien ja Z-sukupolven keskuudessa, jotka etsivät nopeaa, yksinkertaista ja digitaalista pääsyä ratkaisuihin. Se, että vakuutus on saatavilla myyntipisteessä, online- tai offline-maksua vastaan, hyödyttää myös vakuutusyhtiöitä.

Räätälöity vakuutus
Se antaa asiakkaille mahdollisuuden valita räätälöidyn vakuutustuotteen, joka sopii heidän tuote- tai palveluostokseensa, olivat ne kuinka pieniä tahansa, ilman, että heidän tarvitsee etsiä parhaita vakuutustarjouksia. Sen avulla yritykset voivat myös parantaa tuotteitaan tai palveluitaan lisäämällä vakuutussuojaa, mikä lisää asiakkaiden uskollisuutta ja tuottaa lisätuloja.

Yksi suurimmista eduista on, että se on nyt kontekstuaalinen. Z-sukupolvi ja millenniaalit ovat avoimia jakamaan olinpaikkansa, toimintansa ja henkilökohtaiset mieltymyksensä maailman kanssa sosiaalisen median kautta epäröimättä. Insurtech louhii nämä tärkeät tiedot tarjotakseen henkilökohtaisia ​​vakuutusratkaisuja tälle uudelle tavoitteellisille ostajille. Näiden tietojen avulla vakuutuksenantajat voivat varmistaa, että oikea tuote toimitetaan oikealle asiakkaalle ihanteelliseen aikaan.

Pienemmät perehdytyskustannukset
Se, että sulautetut vakuutukset tarjoavat vakuutuksenantajille huomattavasti alhaisemmat liittymiskustannukset, on tärkeä ominaisuus. Vakuutusyhtiöt tekevät yhteistyötä alueellisten mikroluottoorganisaatioiden ja mikrolainalaitosten kanssa tarjotakseen sulautettuja vakuutustuotteita kilpailukykyiseen hintaan maaseutualueilla, kuten Intiassa, missä vakuutusten levinneisyys on alhainen ja tiedon saatavuus rajoitettu.

Upotetuilla vakuutuksilla on potentiaalia muuttaa vakuutusmaailmaa tekemällä siitä helpommin saavutettavissa olevaa ja integroitua jokapäiväisiin asioihin. Se tarjoaa mukavuutta, räätälöintiä ja uusia mahdollisuuksia yrityksille, mutta vaatii myös huolellista markkinointia ja selkeää viestintää varmistaakseen sen onnistuneen käyttöönoton.

Kirjoittaja on Zuno General Insurancen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja

Samankaltaiset artikkelit