MSME-lainanantaja Ashv Finance tekee yhteistyötä HDFC Bankin kanssa MSME-lainojen yhteislainaamiseksi

MSME lender Ashv Finance partners with HDFC Bank for co-lending MSME loans

Vaikutussijoittaja Aavishkaar Groupiin kuuluva MSME-painotteinen ei-pankkirahoitusyhtiö Ashv Finance on allekirjoittanut yhteislainaussopimuksen yksityisen sektorin lainanantajan HDFC Bankin kanssa vakuudettomien yrityslainojen myöntämisestä mikro- ja pienyrityksille (MSE). Yhteislainaussopimus on osa Ashv Financen keskittymistä yhteislainakumppanuuksien kasvattamiseen pienten ja keskisuurten yritysten luotonannossa.

Nikesh Kumar Sinha, Ashv Financen toimitusjohtaja, sanoi, että kauppa auttaa yritystä tavoittamaan MSE-yritykset tarjoamalla parempia tarjouksia. ”Tämä sidos vahvistaa dataan perustuvaa malliamme MSME-yritysten takaamiseksi ja on jälleen yksi ponnistelu maan ”Make in India” -aloitteeseen, koska se leviää yhä enemmän Intian MSME-yrityksille.”

Ashv Finance tarjoaa vakuudettomat yrityslainat 20–50 000 rupiaa vähintään 12 kuukaudeksi ja enintään 36 kuukaudeksi. Ashv sanoi, että toistuvat asiakkaat voivat käyttää vakuudettomia lainoja jopa 75 000 rupiaa.

Lainoja tarjotaan pk-yrityksille infrastruktuuriin investointeihin, käyttöpääomatarpeiden täyttämiseen, uusien laitosten ja koneiden ostamiseen, uuden teknologian käyttöönottoon tai yleiskustannusten, kuten palkkojen, vuokran, toimistokulujen jne., maksamiseen.

MSME-yritysten on oltava vähintään kolme vuotta vanhoja, ja niiden liikevaihto on 3–100 miljoonaa rupiaa ja GST- ja ITR-tuottoja edeltäviltä kolmelta vuodelta.

”Yhteistyömme Ashv Finance Ltd:n kanssa pyrimme lisäämään levinneisyyttä ja tarjoamaan taloudellista osallisuutta viime mailin asiakkaille, mikä antaa yksilöille ja yrityksille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa”, sanoi Raveesh Bhatia, HDFC Bankin nousevien yritysten ryhmän johtaja.

Viime vuoden joulukuussa Ashv Finance ilmoitti 10 miljoonan dollarin rahoituksesta Encourage Capitalilta käynnistääkseen uuden aloitteen kattoaurinkoenergian rahoittamiseksi mikro- ja pienyrityksille. Yhtiö hallinnoi 1 000 miljoonan rupiaa hallinnoitavia varoja ja sillä on läsnäoloa maan 15 osavaltiossa.

HDFC Bank ilmoitti viime vuoden syyskuussa yhteislainajärjestelystä TruCap Financen kanssa pienten ja keskisuurten yritysten lainaamiseksi.

Samankaltaiset artikkelit