Jake Fraser-McGurk puolustaa vahvasti paikkaansa Australian T20 World Cup -joukkueessa IPL Blitzillä

Jake Fraser-McGurk

Entinen australialainen kapteeni Michael Clarke uskoo Intian Valioliigan (IPL) räjähtävän pelivuoronsa jälkeen, että Jake Fraser-McGurk on esittänyt vakuuttavan perusteen pääsylle Australian Twenty20 World Cup -joukkueeseen.

Fraser-McGurk pelasi hämmästyttävästi ja teki 84 juoksua vain 27 pallolla. Hän löi 11 neloa ja kuusi kuutosta, auttaen Delhi Capitalsia pääsemään 257-4 vahvoja Mumbai Indiansia vastaan, jotka voittivat viisi kertaa. Hänen fantastinen pelinsä loi hänen joukkueelleen, joka on tällä hetkellä viidennellä sijalla, tiiviin 10 juoksuvoiton lauantaina.

Fraser-McGurk saavutti oman ennätyksensä tämän kauden nopeimman IPL:n viisikymmenessä, ja saavutti saavutuksen vain 15 pallolla massiivisella kuudella. Clarke ilmaisi haluavansa nähdä 22-vuotiaan osallistuvan kesäkuussa Yhdysvalloissa ja Länsi-Intiassa järjestettäviin MM-kisoihin.

Kun joukkueen valinta on vain muutaman päivän päässä, valittajien täytyy harkita hänen mukaan ottamistaan, Clarke sanoi kommenttikentässä. Ottaen huomioon hänen tähänastisen erinomaisen suorituksensa, on haastavaa jättää hänet pois, ollakseni rehellinen, hän lisäsi.

Odotan samankaltaisia ​​olosuhteita Karibialla, jolloin hitaammat portit vaativat lisätehoa voimapelissä. Hänen suorituksensa on vain vahvistanut hänen mahdollisuuksiaan, ja olen innokas näkemään hänet 15 hengen joukkueeseen, Clarke mainitsi.

Fraser-McGurk, joka ei ole vielä debytoinut kansainvälisissä T20-otteluissa, liittyi Delhi Capitalsiin sen jälkeen, kun eteläafrikkalainen keilaaja Lungi Ngidi jäi sivuun. Hän on hyödyntänyt tilaisuutensa tehden 247 juoksua viidessä ottelussa vaikuttavalla 237,50:n lyönnillä.

Sanjay Manjrekar, entinen Intian lyöjä, huudahti: Hän on murskannut 22 kuutosta ja huikeat 220 hänen 247 juoksustaan ​​on ylittänyt rajoja. Se on vain ällistyttävää, vie T20-lyöntipelin aivan uudelle tasolle.

Fraser-McGurk ei ole aivan odottamaton sensaatio. Hän esitteli voimanlyöntikykyään viime vuonna, erityisesti 29-pallon vuosisadalla Tasmaniaa vastaan ​​Marsh Cupissa, mikä teki ennätyksen nopeimpaan sataan yhden päivän kriketissä.

Jopa verkkosessioissamme hän erottui ainutlaatuisella tyylillään, sillä X-tekijällä, Delhin apulaisvalmentaja Pravin Amre huomautti toimittajille.

Samankaltaiset artikkelit