Kulta epävakaa, ylittää 1 900 dollarin tason Yhdysvaltain keskuspankin haukkamaisen kannan keskellä

gold outlook

Kulta oli laskenut tällä viikolla noin 63 dollaria, kun COMEX Spotissa se onnistui rikkomaan tärkeän 1900 dollarin psykologisen tukinsa. Seuraava tuki ilmestyy noin $1850-$1835. Uskomme, että kulta on lähellä tukialuettaan USD:n alkaessa laskea. USD:n ralli alkoi sen jälkeen, kun Fed piti sävynsä haukkana ja pistesuunnitelmassa ehdotettiin 2 koronlaskua ensi vuonna odotusten neljän sijasta.

Fedin sitoumus pitää korko korkeammalla suurimman osan ensi vuodesta ei vastannut markkinoiden odotuksia, ja se aloitti joukkovelkakirjalainojen ja USD:n rallin. Tämä työnsi jalan takajalkaan. Yhdysvaltain dollarin viimeaikainen vahvuus tällä viikolla johtuu siitä, että Capitol Hillin raportit osoittivat, ettei ratkaisua ole näköpiirissä. Yhdysvaltain hallituksen sulkeminen näyttää väistämättömältä, ja Yhdysvaltain kestotavaratilaukset tulivat iloisena yllätyksenä kaikilla rintamilla. Kaikki tämä kertyi kultaa, joka rikkoi 1900 dollaria, kun taas hopea rikkoi 23 dollaria.

Vaikka hopealla oli lyhyt peitto, kulta ei silti ole nähnyt lyhyttä peittoa. Uskomme, että kun kulta ylitti 1900 dollarin tasonsa alapuolella, longs purettiin ja shortsit lisättiin, mikä selittää miksi kulta laski eilen dollariindeksin heikkenemisestä huolimatta. Joten selvästikään eilinen heikkous kullassa ei voi johtua dollarista.

Kun tarkastellaan riski/tuotto-suhdetta, vaikuttaa palkitsevammalta mennä pitkälle puolelle, koska olemme nähneet jo neljä peräkkäistä negatiivista kullan kauppasessiota. Momentum-oskillaattori RSI_14 näyttää kultaa ylimyytyllä alueella, koska se on lähellä 30 tasoa ja historiallisesti olemme nähneet kullan pomppivan aina, kun RSI_14 on lähellä 30 tasoa. Joten odota jonkin verran palautumista nykyiseltä alueelta. Kääntöpuolella 58300-58500 näyttää olevan välitön tavoite ja miinuspuoli 57300 näyttää olevan tuki. Joten nykyisellä markkinahinnalla voi mennä pitkälle odotettuun tavoitteeseen 58500 ja stoplossiin 57300.

Samankaltaiset artikkelit