Rahasi: Hanki henkilökohtainen terveysvakuutus ja ryhmävakuutus

personal finance

Useimmat yritysvakuutukset ovat ryhmävakuutuksia. Suoja on voimassa niin kauan kuin työntekijä on organisaatiossa. Vaikka työntekijä ei poistukaan organisaatiosta, hän voi tietyissä erityistilanteissa menettää yritysvakuutusjärjestelmän edut. Jos työntekijälle kehittyy palvelussuhteen aikana jokin krooninen sairaus ja hän menettää työpaikkansa myöhemmin, hän lakkaa olemasta yritysvakuutusjärjestelmän jäsen.

Vaikka hän parantuisi ja hakisi vakuutusturvaa yksilökohtaisesti, hänet katsotaan huonokuntoiseksi, ja hän saatetaan joutua maksamaan korkean vakuutusmaksun olemassa olevista terveysolosuhteista. Hänelle ei välttämättä myönnetä sitä riskiturvaa, joka hänellä oli aikaisemmin yritysvakuutuksen jäsenenä. Jälleen työnantaja voi tietyissä olosuhteissa joutua vastaamaan osuutensa palkkion kustannuksista.

Yksittäisen suojan ansiot

Yksilöllinen suoja sen sijaan on räätälöity tietylle henkilölle. Hän voi vapaasti päättää riskiturvan määrästä, vakuutuksen voimassaoloajasta, vakuutusmaksun maksuajan ja mahdolliset lisäratsastajat. Hän pysyy vakuutuksenottajana työpaikan muutoksesta tai terveydentilasta riippumatta niin kauan kuin vakuutus pidetään voimassa maksamalla säännöllisesti vakuutusmaksuja.

Tämä on suuri etu yksittäisten vakuutustuotteiden ostamisessa. Henkilökohtaisissa terveyssuunnitelmissa on aina etuja, kuten no-claim bonus, mahdollisuus käyttää vakuutuslainaa, osittaisia ​​kotiutuksia ja paljon muuta. Monissa tapauksissa suunnitelman, vakuutuksen voimassaoloajan ja vakuutusturvan määrän muutokset voidaan tehdä yksittäisellä vakuutuksella. Yritysvakuutuksissa kenelläkään työntekijällä ei ole oikeutta vaatia muutoksia. Työnantaja varaa oikeuden keskustella näistä asioista vakuutusyhtiöiden kanssa ja siitäkin kaikkien työntekijöiden eduksi.

Pian yksittäisiä vakuutustuotteita räätälöidään edelleen vastaamaan asiakkaiden ainutlaatuisia vaatimuksia. Nämä auttavat asiakkaita siirtymään terveellisempään elämäntyyliin ja parantuneet terveysolosuhteet mahdollistavat vakuutusyhtiöiden alentamisen vakuutusmaksujen mukaisesti. Riskejä varataan jatkuvasti sopivan vakuutusmaksun saavuttamiseksi. Tällaisia ​​yksilöllisiä ominaisuuksia on käytännössä mahdotonta sisällyttää yritysvakuutustuotteisiin. Joten vaikka henkilö olisi yritysvakuutusjärjestelmien jäsen, on tärkeää ostaa henkilökohtainen henki- ja sairausvakuutus.

Kirjoittaja on vakuutusalan analyytikko

Samankaltaiset artikkelit