Priyanka Chopra ja Nick Jonas jättävät 166 miljoonan ₹ arvoisen Kalifornian kartanon, koska se muuttuu ”käytännöllisesti katsoen asumiskelvottomaksi”; tässä miksi

Priyanka Chopra ja Nick Jonas jättävät 166 miljoonan ₹ arvoisen Kalifornian kartanon, koska se muuttuu "käytännöllisesti katsoen asumiskelvottomaksi";  tässä miksi

Nick Jonas ja Priyanka Chopra maksoivat 20 miljoonaa dollaria (melkein 166 crorea) vuonna 2019 Kalifornian kartanolleen, jossa on monia huippuluokan ominaisuuksia. Heillä oli kuitenkin ongelmia ylellisen kiinteistön kanssa pian sen ostamisen jälkeen.

Kartanossa on seitsemän makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta ja kokin keittiö. Siinä on myös lämpötilasäädelty viinihuone, sisäkoripallokenttä ja sisäkeilahalli. Siellä on myös kotiteatteri, viihdelounge ja spa, jossa on höyrysuihku. Lisäksi kartanossa on täyden palvelun kuntosali ja biljardihuone. Ongelmat ilmenivät kuitenkin nopeasti.

Vesieristysongelmat uima-altaan ja kylpylän lähellä saivat hometta kasvamaan kartanossa, kuten Page Sixin hankkimassa lakiasiakirjassa todetaan. Tilanne paheni vesivuodon vuoksi grillipaikalla.

Ongelmat tekivät talosta ”käytännöllisesti katsoen asumiskelvottomaksi” ja ”terveyden kannalta vaarallisen asua”, julkaisu lisäsi.

Pariskunta ryhtyi laillisiin toimiin asian ratkaisemiseksi. Edunvalvojansa kautta he yrittivät joko peruuttaa oston tai saada rahaa korjauksista ja muista menetyksistä.

Vedeneristyksen korjaaminen saattaa maksaa yli 1,5 miljoonaa dollaria ( 12,4 miljoonaa). Kaiken kaikkiaan he saattavat tarvita noin 2,5 miljoonaa dollaria ( 20,7 miljoonaa) kaikista vahingoista. Oikeudelliseen taisteluun kuuluu monia ryhmiä, kuten rakentajia ja alihankkijoita. Tämän selitti edunvalvojan asianajaja Fred Fenster.

Nick, Priyanka muuttavat

Nick, Priyanka ja heidän tyttärensä ovat muuttaneet kesken jatkuvan oikeudellisen kiistan ja kiinteistöjen korjaukset, julkaisu lisäsi. Ei tiedetä, palaavatko he takaisin taloon, joka on tyhjä ja jota ei ole tällä hetkellä vuokrattu.

Huolimatta meneillään olevasta oikeusjutusta, joka ei todennäköisesti mene oikeudenkäyntiin ennen vuotta 2025, Jonas ja Chopra voivat muuttaa takaisin kotiinsa milloin tahansa. Oikeusjuttu ei estä heitä tekemästä niin. Parin läheiset sanovat olevansa surullisia, mutta toivovat, että talo saadaan pian kuntoon, julkaisu lisäsi.

Tässä on kattava kolmen minuutin yhteenveto kaikesta, mitä valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman sanoi budjettipuheessaan: Napsauta ladataksesi!

Julkaistu: 1. helmikuuta 2024, 16.17 IST

Samankaltaiset artikkelit