UBS nousi TCS:stä, näkee markkinajohtajana liikevaihdon kasvun; nostaa luokitusta ja tavoitehintaa; Tässä miksi? – Markkinauutiset

Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services menestyi vertailukelpoisemmin liikevaihdon kasvussa, kun se teki suuria sopimuksia hallinnoidulla palvelualueella, UBS Securities sanoi tutkimusraportissaan. Välitysyhtiö sanoi, että yhtiö ”johtaa vertaisiaan liikevaihdon kasvussa 100-150 peruspisteellä katteiden paranemisen myötä vuonna 25”.

Välitys on antanut ”Osta” -luokituksen ”Neutral” -yhtiön TCS-osakkeelle aiemmin. Se on myös nostanut tavoitehinnan 4 700 ruplaan, mikä on 16 % nousua aiemmasta hintatavoitteesta 4 050 Rs.

”Uskomme, että markkinat eivät hinnoittele tätä, koska yksimielisyys on jakautunut ja osakkeet pysyvät pitkän aikavälin kaupankäyntipalkkionsa alimmalla tasolla verrattuna muihin”, raportissa sanotaan.

Raportissa todettiin lisäksi, että monet tekijät vaikuttavat siihen, että TCS:stä tulee alan johtava liikevaihdon kasvun ja katteiden suhteen seuraavalla tilikaudella. Näihin ohjaimiin kuuluvat BSNL:n, Nestlen, Avivan jne. suuret tarjoukset; BFSI-segmentin elpyminen ja pilvisiirtoprojektit; jatkuvien hallittujen palveluiden kysynnän vahvuus toimialatasolla.

”Katteen osalta odotamme jyrkän kulutuksen alenevan bruttokateprosentin auttamiseksi hieman viiveellä, mahdollisen 200 bp:n lisäparannuksen käytön ja mahdollisuuksia alihankintakustannusten alentamiseen. Kaksitekijäinen regressiomallimme viittaa siihen, että bruttomarginaali voi kasvaa yli 100 bp seuraavien neljän tai kuuden vuosineljänneksen aikana”, tutkimusraportti sanoi.

Samankaltaiset artikkelit