Piilotettujen kustannusten navigointi: Taloudellinen opas opiskelijoille opiskelemaan ulkomailla

Navigating Hidden Costs: A financial guide for students for studying abroad

Viime vuosina Intiassa ulkomaille opiskelevien hakijoiden kokonaismäärä on kasvanut. Tämä johtuu siitä, että nuoret opiskelijat ovat nyt valmiita oppimaan ulkomaisissa oppilaitoksissa enemmän kuin Intiassa. Tämän määrän kasvaessa kilpailu lisääntyy kaikilla tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvittavilla alueilla. Opiskelijat joutuvat maksamaan erilaisista tarpeista ulkomailla opiskellessaan. Siten se maksaa paljon enemmän kuin esitetty budjetti.

Seuraavassa on joitain seikkoja, jotka lisäävät ulkomaisen hakijan taloudellista kuormitusta:

Kun opiskelija alkaa tutkia ulkomaan opintoja enemmän, hän törmää useisiin ulkomaisiin koulutustoimistoihin. Nämä yritykset auttavat opiskelijoita saamaan lisätietoa ulkomaisesta koulutuksesta, maahanmuuttoprosessista ja muista sen vaatimuksista. Ne tarjoavat asianmukaista apua opiskelijoille oikean kurssin, yliopiston ja maan valinnassa korkeakouluopetusta varten. Monet konsultit työskentelevät ilmaiseksi, koska he saavat palkkioita instituuteista, joihin he ovat sidoksissa. Mutta useimmat heistä veloittavat avustaan. Tämä maksu vaihtelee virastojen kattavuuden mukaan.

Ulkomaisiin oppilaitoksiin hakeminen edellyttää todistusta englannin kielen taidosta. Tätä varten on haettava näitä testejä. IELTS, TOEFL, PTE ja SAT ovat esimerkkejä näistä testeistä. Näiden kokeiden hakukustannukset voivat vaihdella niiden hyväksymisprosentin mukaan eri maissa.

Jokaisesta ulkomaisesta instituutista tulee hakea kurssihakemusta. Tämä sovellus auttaa instituuttia löytämään ohjelmat, joihin olet oikeutettu. Siten yliopisto perii siitä hakumaksun. Tätä maksua ei myöskään palauteta useimmissa instituuteissa. Siksi sinun tulee valita mikä tahansa kurssi asianmukaisen tutkimuksen jälkeen.

Saatuaan tarjouskirjeen ulkomaisesta yliopistosta, sinun on haettava viisumia maahan. Viisumihakemuksesta on maksettava. Huomaa myös, että jokainen maa veloittaa eri tavalla. Näin ollen kustannukset vaihtelevat maan sijainnin mukaan. Myöskään viisumihakemuksesta perittyä maksua ei palauteta.

Kun olet saanut viisumin hyväksynnän, sinun on haettava sairausvakuutusta valitsemasi maan organisaatiolta. Tätä tarvitaan kattamaan tapaturma- ja sairausongelmasi, kun opiskelet kyseisessä maassa. Yrityksen tulisi myös olla sidoksissa maan hallitusten luetteloon.

Loppujen lopuksi voidaan päätellä, että ulkomailla opiskeluun tarvittava kokonaissumma sisältää kaikki alkuvaiheessa hakemiseen tarvittavat vaatimukset. Useimmissa tapauksissa hakemusmaksua ei palauteta. Tämä lisää siten ulkomaille opiskelevien hakijoiden taloudellista kuormitusta. On instituutteja ja muita yrityksiä, jotka tarjoavat hyvän määrän stipendejä ulkomaisille opiskelijoille. Näin ollen tämä koskee vain opiskelijoita, jotka ovat menestyneet erinomaisesti aiemmissa akateemisissa suorituksissaan. Silti muiden tarpeiden kustannukset pysyvät samoina, mikä muodostaa esteen opiskelijoille taloudellisesti.

Samankaltaiset artikkelit