PhonePen osuus UPI-tilasta 49 % huhtikuussa – Banking & Finance News

PhonePe

PhonePe on säilyttänyt johtoasemansa Unified Pays Interface (UPI) -ekosysteemissä lähes 49 prosentin markkinaosuudella huhtikuussa vertais- ja peer-to-merchant -tapahtumissa. Yhtiö on säilyttänyt johtajuutensa UPI-transaktioissa yli 40 kuukauden ajan.

Intian National Payments Corporationin (NPCI) julkaisemien tietojen mukaan PhonePe teki 6,5 miljardia UPI:n kautta tapahtuvaa tapahtumaa 13,3 miljardista tapahtumasta. Arvoltaan yrityksen liiketoimien arvo oli 10 biljoonaa rupiaa.

Google Pay ja Paytm ovat säilyttäneet toisen ja kolmannen sijansa UPI-tapahtumissa.

Google Payn ja Paytm-sovelluksen volyymit nousivat 5 miljardiin ja 1,1 miljardiin kuukauden aikana. Google Payn ja Paytmin tapahtuman arvo oli 6,9 biljoonaa ja 1,2 biljoonaa Rs.

Huhtikuussa Google Pay hallitsi 37,5 % ja Paytm 8,3 % markkinaosuutta UPI-ekosysteemissä. Arvolla mitattuna PhonePen markkinaosuus oli 51 %, ja sen jälkeen Google Pay ja Paytm 35 %:n ja 5 %:n markkinaosuudella.

Paytmin osalta tämä on kolmas peräkkäinen lasku kuukausittaisten tapahtumien määrässä vuonna 2024. Paytm-sovelluksella oli maaliskuussa 1,2 miljardia tapahtumaa ja helmikuussa 1,4 miljardia tapahtumaa.

Tammikuussa Intian keskuspankki (RBI) oli asettanut rajoituksia suurimmalle osalle Paytm Payments Bankin toimintoja jatkuvien vaatimustenvastaisuuksien vuoksi. Tämä on keskeinen syy fintech-yhtiön transaktioiden laskuun.

Myöhemmin yritys sai NPCI:ltä luvan osallistua UPI:hen kolmannen osapuolen maksusovelluksena.

CRED oli huhtikuun neljänneksi suurin UPI-sovellus 138,5 miljoonan transaktiovolyymilla.

Samankaltaiset artikkelit