Markkinat vaihtelevat, mutta pankit ja keskisuuret yhtiöt ovat paineen alla! Nifty sulkeutuu 22 443:ssa; Volatiliteetti nousi 13,54 % – Market News

Sonata Software

Intian osakeindeksit sulkivat maanantaina tasaisen vaihteluvälin jälkeen. Nifty 50 sulki 33,15 pistettä eli 0,15 % alempana 22 442,70:ssa. Sensex nousi 17,39 pistettä eli 0,02 % ja päätti päivän kaupankäynnin 73 895,54:ään. Häviäjiä olivat Titan Company, Adani Enterprises, BPCL, Coal India ja SBI. Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) nousi 13,54 %, mikä osoittaa sijoittajien epävarmuutta ja pelkoa markkinoilla.

Nifty Midcap menetti 273 pistettä eli 0,54 % ja päätti istunnon 50 662,20:ssa. Trendiä seuraten Nifty Bank päätti tappiolla 28,25 pistettä eli 0,06 % 48 895,30:ssa.

Toimialarintamalla PSU-pankki ja kestokulutushyödykkeet vetivät indeksejä alas. Laajemmilla markkinoilla pienten ja keskisuurten yhtiöiden osakkeet sulkivat miinuksen.

”Kotimaisilla indekseillä käytiin kauppaa vaihteluvälillä, mikä vaikutti PSU-pankkien alitulokseen johtuen RBI:n tiukempien normien antamisesta kehitteillä oleville projekteille. Laajemmissa indekseissä oli myös suuria myyntipaineita, jotka johtuivat arvostushuolesta ja tuloskirjauksesta. Maailmanlaajuisesti Yhdysvaltain heikommat palkkatiedot ovat lisänneet odotuksia FED:n mahdollisista koronlaskuista. Sijoittajat seuraavat tiiviisti tämän viikon FED-puhujia saadakseen näkemyksiä tulevasta rahapolitiikasta”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Sähkö- sekä öljy- ja kaasuosakkeet laskivat päivänsisäiset voitot. ”Markkinat loppuivat sekavasti, sillä valikoiva ostaminen pankki-, IT-, kiinteistö- ja autoosakkeista auttoi Sensexiä päätymään hieman korkeammalle, mutta pyyhkii suurimman osan voitoistaan ​​öljy- ja kaasu-, sähkö-, kestokulutustavaroiden ja pääomahyödykeosakkeiden jyrkän laskun vuoksi. Sijoittajat käyvät todennäköisimmin kauppaa varoen valikoiduilla pitkäkestoisilla panoksilla, kun koronlaskujen viivästymisestä ja jatkuvasta korkeammasta inflaatiosta kasvaa epävarmuus, kommentoi Prashanth Tapse, Mehta Equitiesin tutkimusjohtaja.

”BankNifty-indeksi kävi läpi sivuttaiskaupan, ja härät puolustivat onnistuneesti tukivyöhykettä noin 49 000-48 900. Välitön vastus havaitaan 49300:ssa, ja ratkaiseva läpimurto voi laukaista lyhyen kattavuuden liikkeet kohti 49500:aa. Sitä vastoin 48900:n markan merkittävä rikkominen voi aiheuttaa lisämyyntipaineita kohti 48400:aa, jossa 20DMA on sijoitettu”, sanoi Kunal Shah, vanhempi tekninen johtaja. & johdannaisanalyytikko LKP Securitiesissa.

Samankaltaiset artikkelit