’PaytmKaro’ – Vijay Shekhar Sharman viimeisin vakuutus maksusovelluksen kohtalosta helmikuun 29. päivän määräajan jälkeen

Paytm, Paytm news, Paytm latest news, Paytm app, Vijay Shekhar Sharma, RBI, Reserve Bank of India

Paytmin perustaja ja toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma antoi uuden lausunnon lievittääkseen käyttäjien pelkoa maksusovelluksen kohtalosta keskellä helmikuun 29. päivän määräaikaa. Virallisella tilillään X:ssä Sharma vakuutti, että Paytm jatkaa työskentelyä helmikuun 29. päivän jälkeen.

”Jokaiselle Paytmerille”, Sharma avasi viestinsä suoralla lähestymisellä avainkäyttäjäkuntaan. Hän jatkoi, että ”suosikkisovelluksesi” toimii hyvin ja jatkaa niin myös helmikuun 29. päivän jälkeen. Nimeämättä RBI:tä tai Paytm Payments Bankin rajoituksia, Sharma sanoi, että ”jokaiseen haasteeseen on olemassa ratkaisu”. Hän lisäsi lisäksi, että hänen yrityksensä on sitoutunut palvelemaan maata ”täysin noudattaen”.

Sharma lisäsi myös huomautuksen Intian verkkomaksusektorista. Hän sanoi, että Intia pysyy ”maksuinnovoinnin” eturintamassa. Hän väitti, että ”PaytmKaro” tulee olemaan verkkomaksujen ja rahoituspalvelujen ”suurin mestari”. Sharma on kiinnittänyt tämän viestin profiiliinsa X-palvelussa.

Samankaltaiset artikkelit