Paytmin osakkeet palautuivat kolmen päivän jyrkän laskun jälkeen; nousi 5 prosenttia – Market News

paytm, paytm payments bank, shares of paytm, paytm shares, share market, paytm stocks

Paytmin osakkeet nousivat perjantaina 5 prosenttia ja palautuivat kolmen päivän pudotuksen jälkeen, kun yhtiö joutui säännösten piiriin erilaisten maksupankkitoimintaansa liittyvien rikkomusten vuoksi.

Paytmin emoyhtiön One97 Communicationsin osakkeet saavuttivat myös ylärajansa BSE:ssä ja NSE:ssä.

Kriisin koetteleman fintech-yrityksen osakkeet hyppäsivät kummankin 5 prosenttia ja asettuivat 341,50 ja 341,30 rupiaan kappaleelta BSE:ssä ja NSE:ssä, vaikka kaupankäynnin alussa se alkoi heikosti.

Volyymikaupassa mitattuna osakevaihto NSE:ssä oli 1,91 miljoonaa osaketta ja BSE:llä päivän aikana 22,25 miljoonaa osaketta.

Paytmin osakkeiden nousu tapahtui päivänä, jolloin vertailuindeksi Sensex nousi 376,26 pistettä ja asettui 72 426,64 pisteeseen, kun taas Nifty nousi 129,95 pistettä ja päätyi 22 040,70 pisteeseen.

Sen jälkeen kun Reserve Bank of India on nostanut kanteen Paytm Payments Bank Ltd:tä vastaan ​​tietyistä rikkomuksista, Enforcement Directorate (ED) tutkii yhteisön väitettyjä rikkomuksia.

Paytmin osakkeisiin on tässä kuussa kohdistunut voimakasta myyntipainetta RBI:n toiminnan jälkeen.

One97 Communications omistaa 49 prosenttia PPBL:stä, mutta se luokittelee sen yhtiön osakkuusyhtiöksi eikä tytäryhtiöksi.

Samankaltaiset artikkelit