Paperiosakkeiden ostokorko; asiantuntija näkee pakkausajovarastojen kysyntää

paper stocks

Paperiosakkeet ovat osoittaneet melkoista ostokiinnostusta. Andhra Paperin osakekurssi on zoomannut yli 20 % viimeisen 5 päivän aikana, kun taas Seshasayee Paper & Boardsin ja West Coast Paper Millsin osakekurssi on kasvanut yli 17 % ja 14 % samana ajanjaksona. Muista paperiosakkeista JK Paper lisäsi 8,73 %, Orient Paper and Industries 10,24 %, Tamil Nadu Newsprint & Papers 8,50 % ja Emami Paper Mills 7,46 % viimeisen 5 päivän aikana.

Prashanth Tapse, tutkimusanalyytikko, tutkimusjohtaja, Mehta Equitiesin tutkimusjohtaja huomauttaa: ”Tulevalla festivaalikaudella korttien, paperivarastot ovat todistaneet voimakasta nousua pääasiassa kysynnän ja kulutuksen kasvun vuoksi, mikä johtuu kasvavasta paperipakkauksesta verkkokaupan ostoksista, FMCG:stä, syötäväksi valmistetut ja pakatut elintarvikkeet.”

Intia on yksi nopeimmin kasvavista paperimarkkinoista maailmanlaajuisesti ja se esittelee jännittävän skenaarion, ja alan sidosryhmät näkevät paperin kulutuksen mahdollisuudet suureen harppaukseen talouskasvun tahdissa. Intian paperinvalmistajien liiton (IPMA) mukaan kulutuksen kasvu kilolla henkeä kohti johtaisi miljoonan tonnin kysynnän kasvuun.

Tapse lisäsi: ”Historiallisesti olemme myös nähneet hyvän korrelaation talouskasvun ja paperin kulutuksen välillä, mikä, jos niin sanotaan, Intian talouskasvun odotetaan kiihtyvän, mikä tarkoittaa, että myös paperin kulutuksen odotetaan kasvavan 2x maan kulutukseen verrattuna. kasvu. Siksi, kun otetaan huomioon perusteet, pysymme edelleen optimistisina alan keskipitkän ja pitkän aikavälin kasvunäkymien suhteen.

Samankaltaiset artikkelit