Päivän kaupankäyntiopas tänään: kuusi osaketta ostettaviksi tai myytäväksi tiistaina 30. toukokuuta

Stock market today: Dalal Street is seeing strong momentum driven by banking and other heavyweight stocks, say experts.

Päivän kaupankäyntiopas osakemarkkinoille tänään

Motilal Oswalin vähittäismyyntitutkimuksen johtaja Siddhartha Khemka sanoi osakkeen Nifty-näkymistä tänään: ”Intian markkinat näkevät vahvan vauhdin pankkien ja muiden raskaansarjan osakkeiden vetämänä. Odotamme Niftyn nousutrendin jatkuvan ja sen jatkuvan kohti elinkaareaan -korkea taso positiivisten maailmanlaajuisten vihjeiden, johdonmukaisten ulkomaanvälittäjien ostojen ja yritysten terveiden tulosten taustalla.”

SAMCO Securitiesin johdannaiset ja tekninen analyytikko Ashwin Ramani odotti nousutrendin jatkuvan Intian osakemarkkinoilla: ”Yleinen mieliala on nousujohteinen sekä FII:n että DII:n kanssa, koska he ovat netto-ostajia käteissegmentissä kaikissa viidessä kaupankäyntisessiossa. FPI Long-Short Ratio, tunnelmaindikaattori, on noussut 49,12:sta 61,64 prosenttiin kahden edellisen istunnon aikana, mikä osoittaa, että FPI:llä on nyt enemmän pitkiä positioita verrattuna lyhyisiin positioihin. Sekä indeksit (Nifty ja Bank Nifty) käyvät kauppaa myös keskeisten liukuvien keskiarvojen 20, 50, 100 ja 200 EMA yläpuolella.”

Osakkeet katsottava tänään

Yritysten tuloskauden lähestyessä loppuaan suuri joukko pörssiyhtiöitä julkistaa Q4 tuloksensa tänään. Jotkut suuret yritykset, jotka aikovat julkistaa neljännen vuosineljänneksen tuloksensa tilikaudelta 2022-23, ovat Adani Ports, Apollo Hospital, Brightcom Group, EID Parry, Indiabulls Real Estate, Liberty Shoes, Mankind Pharma, Mazagon Dock, MMTC, Patanjali Foods, PC Jeweller, Rajesh Exports, Suzlon Energy, V-Guard Industries, Vadilal Dairy ja Vipul Organics.

Neljännen vuosineljänneksen tulosten lisäksi jotkin osinkoosakkeet ovat tänään huomion kohteena, koska niillä käydään tänään kauppaa ilman osinkoa. Eräitä merkittäviä osinkoosakkeita, joita kannattaa katsoa tänään, ovat Vedanta, ITC ja Rallis India. Jotkut osakkeet ovat kuitenkin huomion kohteena, koska niiden odotetaan julkistavan väli- tai lopullisen osingon tänään. Tällaisia ​​osakkeita ovat Dollar Industries, Unflex, Graphite India ja Fiem Industries.

Päivänsisäinen kaupankäyntiidea tiistaille

Tänään julkistaa päiväkaupankäyntistrategian osakemarkkinoille, Sandeep Gupta, Senior Grp. Motilal Oswalin kaupankäynti- ja neuvontayksikön johtaja – välitys ja jakelu -johtaja sanoi: ”Bank Nifty on ollut viime kuukausien suurin menestyjä, koska rahoitusosakkeiden ostokiinnostus on hyvä. Indeksi teki tänään uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 44483. , verrattuna aiempaan huippuunsa, 44 151, joka tehtiin joulukuussa 2022. Pankkiosakkeiden tuloskehitys jatkui, koska useimmat pankit raportoivat vahvoista tuloksista. Marginaalien lisäkasvun lisäksi myös omaisuuserien laatu parani edelleen. Lainakannan kasvu on ollut tervettä eri segmenteillä.”

Motilal Oswal -asiantuntija lisäsi, että Bank Nifty on todistamassa voimakasta murrosta ja voi nähdä tästä eteenpäin lisää vauhtia, ja indeksi voi nyt suunnata kohti 45 000 – 46 000 vyöhykettä tulevissa istunnoissa.

”BFSI-osakkeiden lisäksi suuret sijoittajat ovat aktivoituneet keskisuurten ja pienten yhtiöiden markkinoilla, joissa on ollut hyvä vauhti viime viikkoina. Näemme myös viime aikoina ostoksia keskisuurten IT-osakkeiden kohdalla Nasdaqin vahvan elpymisen jälkeen Viime kuukausina ja lähestyy 52 viikon huipputasoaan. Kaiken kaikkiaan piensijoittajien osallistuminen on näkemässä hyvää pitoa laajemmilla markkinoilla”, Sandeep Gupta totesi.

Osakkeita ostaa tänään lyhyellä aikavälillä

”Jindal Steel & Power oli nähnyt vahvan lyhyen kasvun kahden edellisen viikon aikana, jolloin hinnat laskivat 11,5% ja OI nousi 30%. Hinta kuitenkin nousi yli 2 % kumpikin viimeisen 2 kaupankäyntisession aikana, mutta shortsit eivät ole peittäneet positiota. Osake päättyi 531:ssä, yli 200 DEMA:n (526). Laajemman metalli- ja kaivossektorin ostaessa Jindal Steelin läpimurtoa. 540-545 vyöhyke. Välitön kohde olisi 590, jota seuraa 52 viikon huippu 622″, sanoi Emkay Global.

Päiväkaupan osakkeet tälle päivälle

Päivänsisäisistä osakkeista tänään osakemarkkinoiden asiantuntijat — Sumeet Bagadia, Choice Brokingin toiminnanjohtaja; Anuj Gupta, IIFL Securitiesin tutkimusjohtaja ja Ganesh Dongre, Anand Rathin teknisen tutkimuksen johtaja, suosittelivat kuuden osakkeen ostamista tänään.

Sumeet Bagadian päivänsisäiset osakkeet tälle päivälle

1]Lupiini: Päiväkaaviossa osakkeen muodostuminen kupin kädensijakuvioineen osoittaa kurssiliikkeen nousua. Kun se pysyy yllä 808-810 on kunnollinen pää myös ylösalaisin. Osakkeilla käydään kauppaa yli 20 ja 50 päivittäistä liukuvaa keskiarvoa. Hinta käy kauppaa keskimmäisen Bollinger-kaistan yläpuolella ja positiivinen risteys on ilmoitettu RSI:ssä ja MACD:ssä.

Näin ollen edellä olevan teknisen rakenteen perusteella voidaan aloittaa pitkä positio CMP:ssä 805,7 tavoitehinnalla 848. SL voidaan pitää muodossa 778.

2]Sininen tähti: Osta BLUESTARCO käteisellä @ 1471,25 SL 1425 TGT 1560.

BLUESTARCO on ollut vahvassa nousutrendissä viimeiset 4 päivää on muodostanut Higher High – Higher Low Formation. Olemme myös nähneet, että osake on noussut päiväkaaviossa lähelle 50 päivän EMA:ta, ja siitä lähtien olimme nähneet osakkeen vahvan palautumisen. Osakkeilla käydään tällä hetkellä kauppaa ennen kaikkea tärkeiden liukuvien keskiarvojen. Mitä tulee päiväkaavion RSI-indikaattoriin, se oli aina noussut jyrkästi takaisin 40 tasolta ja tällä hetkellä kaupankäynti lähellä 57:tä, ja nousun kaltevuus vahvistaa käsikirjoituksen vauhtia.

Anuj Guptan osta tai myy osakkeita tälle päivälle

3]Tata Steel: Osta CMP:ltä, kohde 117, stop loss 103

Osake on antanut trendin läpimurron. Konsolidoinnin jälkeen teräksen kysynnän odotetaan kasvavan, mikä voi mahdollistaa uuden murron.

4]State Bank of India (SBI): Osta CMP:ltä, kohde 630, stop loss 570

Osake näyttää positiiviselta kaaviossa ja sen kaupankäynti ylittää 20 DEMA:n ja on muodostunut kaaviossa korkeammalle, korkeammalle ja korkeammalle alapuolelle, mikä merkitsee edelleen nousua sripissä.

Ganesh Dongren päivä kaupankäynnin osakkeilla

5]Tata Motors: Osta osoitteessa 522, kohde 535, stop loss 512

Tata Motorsin osake on tekemässä nousevaa kääntökuviota, suhteellista voimaindeksiä ja stokastista nousua päiväkaaviossa.

6]Biocon: Osta osoitteessa 242, tavoite 252, stop loss 234

Kaaviossa Bioconin osakkeet ovat tehneet nousevan kääntökuvion, aukko täytetty, edelleen Stockestic ja ADX ostopuolella.

Päivitetty: 30. toukokuuta 2023, 07.48 IST

Samankaltaiset artikkelit