Indiabulls Real Estate Q4:n tulokset: Nettotappio kasvaa 376 Criin, liikevaihto putoaa 51 % vuotta aiemmasta

The shares of Indiabulls Real Estate closed today on the NSE at  ₹65.95 apiece down by 1.49 % from the previous close of  ₹66.95.

Indiabulls Real Estate on pieni yhtiö, jolla on markkina-arvo 3 595,10 Kr tiistain päätösistunnon aikana. Mitä tulee asuin- ja liikekiinteistöihin, Indiabulls Real Estate perustettiin vuonna 2006 keskittyen asuin-, liike- ja SEZ-hankkeiden rakentamiseen ja kehittämiseen merkittävissä Intian metropoleissa. Osake suljettiin tänään 1,50 prosenttia yhtiön julkistettua Q4- ja FY23-tulonsa.

Q4FY23:n aikana yhtiö raportoi liikevaihdosta 133 Cr laskua 51 % vuotta aiemmasta 273 Kr Q4FY22:ssa. Yhtiön käyttökate oli tappiollinen ( -330 Cr) tarkastelujakson aikana verrattuna 12 Kr maaliskuun 2022 vuosineljänneksellä. Indiabulls Real Estaten nettotappio levenee 376 Cr tarkastelujaksolla verrattuna nettotappioon 61 Kr edellisen verotuksen vastaavalla neljänneksellä.

Yhtiö kirjasi ennakkomyynnistä 171 Kr Q4FY23 ja 958 Kr vuonna 23. Yhtiö raportoi bruttoperinnöistä 273 Kr Q4FY23 ja 1 746 Kr 23:lla tilikaudella. Indiabulls sanoi, että sen bruttovelka oli luokkaa 256 Kr verrattuna 1 310 vuonna 2022, keskimääräisellä sijoitetun pääoman tuottoprosentilla 12,3 % 0,1-kertaisella velalla omaan pääomaan. Rahavarat puolestaan ​​olivat 608 Kr; ja nettokassa positiivinen 352 Kr:n velka.

Indiabulls Real Estaten toiminnanjohtaja Sachin Shah kommentoi lyhyen aikavälin visiota ja keskipitkän aikavälin strategiaa: ”Olen varma, että kaikki ihmettelevät mitä seuraavaksi – vaikka tämä viimeisin päätös viivästyttää meitä pääsemästä lopulta osaksi paljon suurempaa konsernia, jota johtaa Promoottori, jonka ainoa painopiste on kiinteistöissä, on väliaikaisesti Indiabulls Real Estate johdettava itsenäisesti johdettuna, ammattimaisesti johdettuna yrityksenä. Velkatasomme on alhainen, ja Mumbain ja Gurgaonin välillä on yli 500 vahva tiimi, joka jatkaa liiketoiminnan ja projektien johtamista. Viimeiset vuodet ovat olleet vaikeita Covidin ja muutosvaiheessa olevien asioiden kanssa, mutta olemme kiinnittäneet uutta huomiota toteutukseen ja toimitukseen. Projektiaktiviteetti on vilkastunut kaikilla toimipisteillämme ja on sitoutunut viimeistelemään ja luovuttamaan kohteet aikaisintaan. Pyrimme löytämään ratkaisun moniin vireillä oleviin kysymyksiin ja etenemme positiivisesti oikeaan suuntaan kohti tätä. Viesti on selvä – yrityksenä meidän on parannettava läpinäkyvyyttä, oltava asiakaslähtöisempiä ja kiinnitettävä huomiota laatuomme. Julkaisemme tilinpäätöksessämme ja sijoittajapaketissamme on selkeästi pyritty ottamaan huomioon projektien kustannusten nousut ja epävarmojen saamisten kertaluonteiset poistot. Keskeinen painopistealueeni on liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu, kun pyrimme luopumaan olemassa olevista lähes valmiista projekteistamme asianmukaisella luovutuksella asiakkaillemme.”

Sachin Shah kommentoi IBRELin tulevia projektin laajennuksia ja suunnitelmia seuraaville vuosineljänneksille: ”Vaikka nautimme edelleen terveestä nettoylijäämästä meneillään olevista ja suunnitelluista projekteistamme, lähes keskipitkän aikavälin tulokset ovat vaimeat, koska yhdistelmä uusia lanseerauksia viime aikoina sekä Blu-, Thane- ja Sky Forest tyhjentämässä varastoaan. Pyrimme lisäämään uusia Mumbain, NCR:n ja Bangaloren kehitysprojekteja valmistautuessamme käynnistämään tulevia vaiheita olemassa olevassa putkistossamme Thanessa, Worlissa ja Alibaugissa MMR:ssä ja Sonepat & Gurgaonissa NCR:ssä. Näiden bruttokehitysarvo on yli 4 700 Kr. Tiimimme viimeistelee suunnitelmia ja suunnittelee hyväksyntöjä näiden hankkeiden eteenpäin viemiseksi. Teollisuuden voimakkaan kasvun taustalla suuremmilla tuotekehittäjillä on suhteettoman suuria kasvumahdollisuuksia. Etsimme aktiivisesti yhteisyrityksiä/yhteiskehitys- tai kehitysmaksuprojekteja, joiden avulla voisimme hyötyä pääomakevyen mallin käyttöönotosta.”

Indiabulls Real Estaten osakkeet suljettiin tänään NSE:ssä klo 65,95 kappaletta laski 1,49 % edellisestä sulkemisesta 66,95.

Päivitetty: 30. toukokuuta 2023 klo 22.11 IST

Samankaltaiset artikkelit