Omaxe Group: Goelin veljekset ratkaisevat oikeudellisen riidan, kaikki tapaukset peruutetaan ehdoitta

Omaxe Group: Goel brothers settle legal dispute, all cases unconditionally withdrawn

Omaxe Group, johtava kiinteistöyhtiö, väittää ratkaisseensa sovinnollisesti veljen oikeudellisen kiistan NCLT Chandigarhissa ja Delhissä. Sovintoratkaisun mukaisesti Sunil Goel on ehdoitta peruuttanut kaikki valituksensa ja tapauksensa, jotka olivat vireillä eri tuomioistuimissa, tuomioistuimissa, sääntelyviranomaisissa ja viranomaisissa.

Vuonna 2017 veljien välillä syntyi erimielisyyksiä yrityksen toimivuudesta, kun Sunil Goel erotettiin yrityksestä.

Aiemmin tänä vuonna Rohtas Goel ja hänen nuorempi veljensä Sunil Goel sopivat kaikkien Omaxe-konsernin yhtiöiden osakeomistukseen, johtajuuteen, valvontaan, hallintoon ja asioihin liittyvien riitojensa täydellisestä ja lopullisesta ratkaisemisesta sekä Sunil Goelin ja hänen koko omistuksensa luovuttamisesta. perheenjäseniä Rohtas Goelille ja hänen perheenjäsenilleen.

Sunil Goel -konserni on jo siirtänyt 9,45 %:n omistusosuuden Guildista, mikä vastaa 6,47 %:n välillistä osuutta Omaxesta, Rohtas Goelille ja hänen poikansa Mohit Goelin määräysvallassa olevalle yhteisölle, ja aikoo siirtää loput omistusosuudet edelleen erissä.

Tämän sovinnon ja yritysten välisten siirtojen seurauksena Rohtas Goelin pojat Mohit Goel ja Jatin Goel ovat nousseet yhtiön suurimmiksi osakkeenomistajiksi.

”Sovinto heijastaa sitoutumistamme yhtenäiseen Omaxe-konsernin visioon. Olemme innokkaita antamaan energiaamme ja ideoitamme, kun otamme tämän suuremman roolin. Perheemme huippuosaamisen perintö ohjaa meitä jatkossakin suunnitellessamme yhtiön tulevaisuuden haasteita ja menestyksiä”, sanoo Mohit Goel, MD, Omaxe Group.

Omaxe on tällä hetkellä mukana kahdessa julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuushankkeessa kansallisessa pääkaupungissa, Chandni Chowkissa ja Dwarkassa. Yritys on hakenut käyttöoikeustodistusta vähittäiskauppaprojektilleen Omaxe Chowkille Chandni Chowkissa. Sen odotetaan olevan käytössä tämän vuoden loppuun mennessä. Lisäksi Omaxe arvioi aloittavansa Dwarka-projektin rakentamisen tämän vuoden loppuun mennessä.

Omaxella on menestyksekäs kokemus yli 132 miljoonan neliömetrin kiinteistöjen toimittamisesta. Se on toimittanut 21 Group Housing -kiinteistöprojektia, 10 integroitua kaupunkia ja 14 kauppakeskusta/toimistotilaa/hotelleja/SCO:ta. Konsernilla on rakenteilla vielä 22 miljoonaa neliöjalkaa. Tämä sisältää 7 meneillään olevaa integroitua kaupunkia, 5 ryhmäasuntoprojektia ja 7 kauppakeskusta/toimistotilaa/hotelleja/SCO:ta.

Omaxe-konserni aloitti matkansa vuonna 1987, kun Rohtas Goel loi perustan rakentamis- ja urakointiliiketoiminnalle.

Samankaltaiset artikkelit