Odottaa suurten kauppiaiden maksavan kohtuulliset maksut UPI-maksuista 3 vuoden kuluessa: NPCI:n toimitusjohtaja – Pankki- ja rahoitusuutiset

NPCI, UPI, top news, latest news, business news,

Intian National Payments Corporationin pääjohtaja Dilip Asbe sanoi torstaina, että suuret kauppiaat saattavat joutua maksamaan maksuja UPI-pohjaisista maksuista seuraavan kolmen vuoden aikana.

Tällä hetkellä kaikki energiat keskittyvät tarjoamaan toteuttamiskelpoinen maksuvaihtoehto käteiselle ja lisäämään Unified Payments Interfacen (UPI) hyväksyttävyyttä, NPCI:n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja sanoivat tilaisuudessa.

Tulevaisuudessa kuitenkin tarvitaan paljon rahaa uusien innovaatioiden saamiseen, ekosysteemin käyttöön ja kannustimiin, kuten cashbackiin, hän sanoi ja lisäsi, että järjestelmään on vedettävä vielä 50 miljoonaa ihmistä.

”Pitkän aikavälin näkökulmasta tulee kohtuullinen maksu, ei pieniltä, ​​vaan isommilta kauppiailta. En tiedä milloin se tulee, onko se vuosi, kaksi vuotta, kolme vuotta myöhemmin”, hän sanoi Bombay Chartered Accountants Societyn (BCAS) järjestämässä tapahtumassa.

UPI:sta perittävä maksu on ollut kiistanalainen asia, ja ala on valittanut tällaisten maksujen käyttöönotosta. Tällä hetkellä hallitus kompensoi ekosysteemin toimijoille tällaisia ​​tapahtumia, mikä auttaa laajempaan formalisointitavoitteeseen.

Asbe sanoi, että tähän mennessä laajemmasta ekosysteemistä ei ole ollut ”pienintä vastustusta”, mikä on auttanut järjestelmää kasvamaan.

Samaan aikaan Asbe esitti myös tarpeen nostaa kyber- ja tietoturvamenoja jopa 25 prosenttiin pankin IT-budjetista nykyisestä 10 prosentista.

Turvallisuusuhka on ”erittäin todellinen” ja antaa kaikille ekosysteemissä unettomia öitä, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit