Intian REIT:t pitävät suoraa pankkilainaa, luokittelu osakepääomaan – Banking & Finance News

indian real estate investors

Indian Real Estate Investment Trust (REIT) -teollisuus esitti keskiviikkona tahoja, jotka saavat suoran pankkilainan ja niiden luokittelun osakkeiksi. Intian REITs Association – äskettäin perustettu kattoelin viisi vuotta vanhalle sektorille – sanoi, että tällaiset ajoneuvot voivat laskea liikkeeseen joukkovelkakirjoja tai lainata pankkien ulkopuolisilta lainanantajilta tai sijoitusrahastoilta, mutta eivät suoraan pankeilta.

Organisaation puheenjohtaja ja suurlähetystön REIT:n toimitusjohtaja Arvind Maiya kertoi toimittajille, että se on yhteydessä RBI:hen (Reserve Bank Of Indian), jotta pankit voivat lainata tällaisia ​​ajoneuvoja. Kiinteistöala on omaisuusrikas ja tarvitsee säännöllisesti varoja ostaakseen omaisuutta, jota varten sen pitäisi saada lainata suoraan pankeista, hän lisäsi.

Alok Aggarwal, Brookfield India Real Estate Trustin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi, että tällä hetkellä REIT-rahastot luokitellaan ”hybridiinstrumentiksi”, joka aiheuttaa hämmennystä sijoittajien mielissä. Maiya sanoi, että luokittelu osakkeiksi johtaa passiivisen rahan tuloon REIT-rahastoihin, kun instrumentti sisällytetään indekseihin

Samankaltaiset artikkelit