Markkinat liikkuvat volatiliteetissa maailmanlaajuisten vihjeiden keskellä: Aarti Indutries ja Apollo Hospitals ovat edelleen viikon suosituimmat – CaFE Invest News

Top shares to watch for next week

Kirjailija: Ajit Mishra

Markkinat laskivat viime viikolla liiallisen volatiliteetin seurauksena, seuraten vaihtelevia voittoja ja vaimeita maailmanlaajuisia vihjeitä. Vaikean alun jälkeen terävä leikkaus keskellä suistui vauhdista, mutta joustavuus valittujen raskaansarjan sarjassa viimeisissä istunnoissa leikkasi tappioita. Lopulta molemmat vertailuindeksit, Nifty ja Sensex, menettivät kumpikin yli prosentin sulkeutuen 21 571,80:n ja 71 423,65:n tasolle.

Toimialarintamalla pankki-, kiinteistö- ja rahoitusala kärsi pahasti, kun taas energia ja IT onnistuivat lopettamaan tappiollisen. Mielenkiintoista on, että laajemmat indeksit menestyivät vielä viikon ajan, mutta markkinoiden leveyden heikkeneminen osoitti valikoivaa osallistumista.

Tämä viikko on lyhennetty lomaviikkoina, ja odotamme volatiliteetin pysyvän korkealla vallitsevan tuloskauden ja tammikuun johdannaissopimusten määrätyn kuukausittaisen päättymisen vuoksi. Globaalilla rintamalla merkit ovat ristiriitaisia, mutta Yhdysvaltain markkinoiden vahvuus tarjoaisi edelleen tukea. Kuukauden kestäneen konsolidointivaiheen päätyttyä katselemme 39 000:ta Dow Jones Industrial Averagessa (DJIA), ja tuki on siirtynyt 37 300-37 700 vyöhykkeelle.

Ottaen huomioon ristiriitaiset vihjeet, toistamme näkemyksemme keskittyä osakekohtaisiin mahdollisuuksiin eri sektoreilla pankkitoimintaa lukuun ottamatta. Sijoittajat voivat valita valikoivasti myös midcap- ja smallcap-avaruudesta ja olla varovaisia ​​osakkeissa, jotka ovat todistamassa liiallista vauhtia.

Tässä ovat sekä Nifty- että Banking-indeksin avaintasot sekä luettelo osakkeista, joita voidaan harkita pitkissä ja lyhyissä kaupoissa.

Nifty pysyy todennäköisesti vaihteluvälillä sidottuna negatiivisella puolella, kunnes näemme parannuksia pankkipaketissa. Korkeammalla puolella 21 850-22 000 olisi vaikea ylittää, kun taas 21 000-21 200 vyöhyke toimii tyynynä siltä varalta, että lasku jatkuu.

Valikoitujen yksityispankkien, kuten HDFC Bankin, Kotak Bankin ja IndusInd Bankin, jyrkkä leikkaus muutti alan sävyn täysin. Samaan aikaan raskaiden sarjan, kuten ICICI Bank ja Axis Bank, joustavuus yhdistettynä havaittaviin PSU-paketin ostoihin helpotti painetta. Jatkossa ratkaiseva hajoaminen alle 45 300:n voi nostaa indeksin edelleen alas 44 500:n alueelle. Toipumisyrityksen tapauksessa se löytäisi vastustuksen ensin noin 46 500 ja sitten suuren 47 100 tasolla. Sijoittajien tulisi valvoa vipuvaikutteisia kauppoja ja odottaa jonkin verran vakautta.

Aartiind, Apollohosp, Balkrishind, BPCL, Colpal, ICICI Bank, PFC

Bataindia, HDFC Life, Hindunilvr, MFSL, Navinfluor, PEL, SBI-kortti, UPL, Zeel

Samankaltaiset artikkelit