Kaksi NEET-hakijaa kuoli itsemurhalla Rajasthanin Kotassa, 22 tapausta raportoitiin tänä vuonna

Two NEET aspirants die by suicide in Rajasthan’s Kota, takes year's count to 22

Neljän tunnin sisällä väitetysti kahden NEET-hakijan kuoli itsemurhaan kahdessa erillisessä välikohtauksessa Rajasthanin Kotassa sunnuntaina, jolloin itsemurhien kokonaismäärä Kotassa on tänä vuonna 22.

Ensimmäisessä tapauksessa 17-vuotias opiskelija, kotoisin Maharashtran Laturin alueelta, hyppäsi valmennusinstituuttinsa rakennuksen kuudennesta kerroksesta Jawahar Nagarissa noin kello 15.15, minuuttia sen jälkeen, kun hän oli kävellyt ulos kolmannen kerroksen huoneesta. instituuttiin testin jälkeen.

Instituutin henkilökunta kiidätti Kaslen sairaalaan, mutta hän kuoli matkalla, Vigyan Nagar Circle Officer Dharmveer Singh sanoi uutistoimisto PTI:lle.

Biharista kotoisin oleva IIT-hakija kuoli itsemurhaan Kotassa, 20. tapaus tänä vuonna

Noin kello 19 toinen opiskelija, kotoisin Biharista, joka oli myös kirjoittanut kokeen, hirttäytyi vuokra-asuntoonsa. Uskottiin, että hän pelkäsi saavuttavansa kokeessa alhaisia ​​arvosanoja ja otti siksi äärimmäisen askeleen.

Poliisin mukaan kummankaan opiskelijoiden huoneesta ei löytynyt itsemurhalappuja.

Samaan aikaan piirikeräilijä OP Bunkar kehotti sunnuntaina valmennusinstituuttia olemaan suorittamatta testejä seuraavan kahden kuukauden aikana. Hän myös ohjasi instituuttia asentamaan itsemurhia estävät laitteet kaikkiin huoneiden tuulettimiin.

Opiskelija kuoli itsemurhaan Kotassa tuntia sen jälkeen, kun isä lähti kaupungista, 19. tapaus tänä vuonna

Edelleen Bunkar ohjeisti myös antamaan opiskelijoille vähintään yhden ”vapaan päivän”, jolloin oppitunteja ja kokeita ei ole.

Nämä tapaukset nostivat itsemurhien määrän kuuteen tässä kuussa ja 22:een tänä vuonna. Tapauksista 16 raportoitiin pelkästään viimeisten neljän kuukauden aikana.

Poliisin tietojen mukaan Kotassa kuoli itsemurhaan 15 opiskelijaa vuonna 2022, 18 vuonna 2019, 20 vuonna 2018, seitsemän vuonna 2017, 17 vuonna 2016 ja 18 vuonna 2015. Itsemurhaa ei tapahtunut vuosina 2020 ja 2021.

Samankaltaiset artikkelit