Digikore Studios suunnittelee listautumista, lähettää DRHP:n listautumiseen NSE Emergen kanssa

Digikore Studios IPO

Digikore Studios, visuaalisten tehosteiden (VFX) studio, on jättänyt alustavat asiakirjat NSE Emergelle päästäkseen ensimarkkinoille 17 82 400 osakkeen listautumisannissa (IPO). Ehdotuksen mukaan yhtiö esittää tuoreen tuoton käytettäväksi käyttöpääomatarpeiden, yleisten yritystarkoitusten ja tarjouskulujen rahoittamiseen.

Listautumisannin piiriin kuuluu uusi 12 60 800 oman osakkeen liikkeeseenlasku ja 5 21 600 osakkeen myyntitarjous (OFS), jonka toteuttavat järjestäjät ja sijoittajaosakkeenomistajat Red Herring Prospektus -luonnoksen (DRHP) mukaisesti. Osakkeiden nimellisarvo on 10,00 ₹ kappale.

Yhtiö on nimittänyt Sarthi Capital Advisorsin Tarjouksen kirjaamispäälliköksi, kun taas Bigshare Services Pvt Ltd toimii Tarjouksen rekisteröijänä. Se on saanut päätökseen IPO-rahoituskierroksensa merkittävillä investoinneilla alan huipputekijöiltä.

Vuoden 2012 ensimmäisellä vuosineljänneksellä yrityksen liikevaihto oli 1 182,68 lakh ja käyttökate 440,48 lakh. Voitto verojen jälkeen (PAT) 20. kesäkuuta 2023 oli 279,65 lakh.

Digikore Studios on Visual Effects Studio, jonka portfoliossa on yli 200 Hollywood-elokuvaa ja TV-sarjaa. Joitakin merkittäviä teoksia ovat Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, Deadpool, Star Trek, Jumanji, Stranger Things ja Game of Thrones. Digikore Studios on yksi harvoista Intian studioista, joka on hyväksynyt tarkastukset ja ansainnut hyväksynnän sellaisilta tahoilta kuin TPN, Disney/Marvel, Netflix, Amazon, Apple, Paramount, Warner Bros ja Lionsgate.

Samankaltaiset artikkelit