Nyt Paytm Money CDSL-tutkan alla KYC-yhteensopivuuden varmistamiseksi? Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi – pankki- ja rahoitusuutiset

Paytm Crisis News, Paytm Payments Bank RBI, Patym News, RBI News, RBI bans Paytm, Paytm RBI News, Paytm's Vijay Shekhar Sharma, Paytm Stock, Paytm Shares down, fintech, Paytm Payment Bank, RBI Paytm Payments Bank, Paytm Money, CDSL, KYC, Sebi

RBI-kiellon jälkeisen meneillään olevan kriisin keskellä One97 Communicationsin kaupankäyntialusta Paytm Money on noussut KYC-vaatimustenmukaisuuden valokeilaan. Economic Timesin raportin mukaan Central Depository Services India Limited tutkii alustalle rekisteröityneiden asiakkaiden varmennusprosessia.

Business Standard -raportti sanoi, että KYC-yhteensopivuus kaupankäyntialustoilla, kuten Paytm Money, on paljon tiukempi. CDSL India on vastuussa selvitysmenettelyistä sekä kaupankäyntialustojen, kuten Paytm Moneyn, viranomaistarkastuksista maassa. KYC-yhteensopivuuden painopiste on tietää, noudattaako kauppapaikka rahanpesun vastaisia ​​sääntöjä vai ei, Business Standard -raportti lisäsi. Se sanoi lisäksi, että KYC:tä koskevat normit ovat paljon tiukemmat kaupankäyntialustoille.

Sillä välin The Mintin raportin mukaan Paytm Money on kutsunut CDSL-tarkastuksen säännölliseksi tarkastukseksi. Paytm Money sanoo, että RBI:n kieltoon liittyvän valvonnan sijaan tämä on enemmän ”rutiiniharjoitusta”, Mint raportti lisäsi.

Samaan aikaan aiemmin päivällä RBI putosi voimakkaasti Paytmiin ja sanoi, että useista nykäisyistä huolimatta Paytm Payments Bankin ”jatkuva” noudattamatta jättäminen johti tammikuun 31. päivän toimiin. Keskuspankki totesi myös, että systeemisiä huolia ei ole ja että tämä asia koskee vain yhtä yrityskokonaisuutta.

Tähän liittyvänä kehityksenä Paytm-brändin emoyhtiön One97 Communications Ltd:n osakkeet kokivat 10 prosentin pudotuksen ja osuivat alarajaan kahden päivän vauhtia heikentyneen osakerallin jälkeen. Vahvasta alusta huolimatta osake putosi 9,99 prosenttia 447,10 rupiaan BSE:llä ja saman prosentin 446,65 rupiaan NSE:llä saavuttaen päivän alimman kaupankäyntirajan. Tämän seurauksena yhtiön markkina-arvo laski 3 153,18 miljardia ja oli yhteensä 28 394,44 miljardia.

Samankaltaiset artikkelit