Anuj Tyagi korvaa Ritesh Kumarin HDFC ERGO General Insurancen toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana

The appointment is in line with the intimation to the stock exchange made earlier this year on January 13, 2024

HDFC ERGO Vahinkovakuutus on ilmoittanut Anuj Tyagin nimittämisestä uudeksi toimitusjohtajaksi. Yhtiön mukaan Tyagi ottaa vastuun Ritesh Kumarilta 1.7.2024.

Lisäksi nimitys on johdonmukainen aiemmin tänä vuonna 13.1.2024 pörssille tehdyn hallituksen hyväksymän johdon vaihdosta koskevan kehotuksen kanssa.

Nykyinen toimitusjohtaja Ritesh Kumar liittyy nyt ERGO Internationalin johtokuntaan 4.10.2024 alkaen ja toimii myös uutena varatoimitusjohtajana.

Nimityksestä puhuessaan hallituksen puheenjohtaja Keki M Mistry sanoi: ”Hallitus haluaa kiittää Riteshia hänen poikkeuksellisesta johtajuudestaan ​​viimeisen 16 vuoden aikana, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen yhtiöön, brändiin ja sen markkina-asemaan. Olen myös iloinen, että meillä on Anujissa pätevä johtaja ottamaan viestikapula vastaan ​​– Anuj on tehnyt tiivistä yhteistyötä Riteshin kanssa näiden 16 vuoden ajan ja sillä on ollut tärkeä rooli HDFC ERGO:n muuttamisessa suureksi teknologia-alan johtajaksi.

Tyagi on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2008 ja toiminut eri tehtävissä toimikautensa aikana ja hänet nostettiin yhteiseksi toimitusjohtajaksi huhtikuussa 2023. ”Olen innoissani ja kiitollinen saadessani ottaa tämän tehtävän vastaan ​​niin tärkeänä aikana toimialalle ja yritykselle. Olen varma, että olemme eturintamassa tarttumassa tämän alan kehittyvään mahdollisuuteen tämän upean tiimin tuella, jonka kanssa aion nyt työskennellä. Rakennamme vahvalle pohjallemme kasvun edistämisessä ja standardien asettamisessa vakuutusalalle”, Tyagi lisäsi.

Kumar keskittyy Aasian kasvumarkkinoille, kuten Kiinaan, Thaimaahan ja Singaporeen. Nimeäminen edellyttää kuitenkin ERGO Internationalin hallintoneuvoston hallinnollista hyväksyntää ja suostumusta. ”On ollut etuoikeus johtaa tätä poikkeuksellista tiimiä HDFC ERGOssa – olemme yhdessä kasvaneet yhdeksi johtavista vahinkovakuutusyhtiöistä. Olen varma, että Anuj tuo HDFC ERGO:n uudelle aikakaudelle ja parhaat toiveeni ovat hänen kanssaan”, Ritesh Kumar sanoi.

Samankaltaiset artikkelit