Nopea kaupankäynti johtaa uuden aikakauden Internetin kasvuun neljännellä vuosineljänneksellä

Blinkit’s GOV is expected to grow 19.8% in Q4

Pikakauppa on jatkossakin nopeimmin kasvava alasegmentti Internet-yhtiöiden joukossa tammi-maaliskuun neljänneksellä, ja Blinkitin tilausten bruttoarvo yli kaksinkertaistui vuosineljänneksen aikana vertailukaudesta, ICICI Securitiesin analyytikot sanoivat äskettäin. raportti.

Myymälälaajennusten ja tuotevalikoiman yhdistelmä tukee Blinkitin GOV:n kasvua, kun taas Zomaton ruoanjakeluliiketoiminnan odotetaan kasvavan 29,2 % vuoden viimeisellä neljänneksellä. Verrattuna kolmanteen vuosineljännekseen Blinkitin GOV:n odotetaan kasvavan 19,8 % neljännellä neljänneksellä, kun taas B2B-liiketoiminnan Hyperpuren kasvun odotetaan kasvavan 9,6 %.

Kaiken kaikkiaan välitys pysyy nousevana Zomatossa, ja analyytikot Abhisek Banerjee ja Pradyut Ganesh odottavat yhtiön liikevaihdon kasvavan 6,9 % edellisestä vuosineljänneksestä ja oikaistun käyttökatteen paranevan 6 %:iin kolmannen vuosineljänneksen 3,5 %:sta.

Zomaton lisäksi kauneus- ja henkilökohtaiseen hygieniaan (BPC) kuuluvan yksisarvisen Nykaan liikevaihdon odotetaan kasvavan noin 29 % edellisvuodesta, mikä tarkoittaa, että offline-jälleenmyyjien osuus kasvaa edelleen. Johdon aikaisemman kommentin mukaan liikevaihdon arvon tai myytyjen tuotteiden arvon alennusten jälkeen odotetaan kasvavan yli 20-luvulla, enemmän kuin laajemmalta BPC-kategorialta odotetaan.

ICICI Securitiesin analyytikot odottavat Ebitdan kasvavan 27,9 % vuodentakaisesta, kun taas käyttökatemarginaali voi laskea noin 10 pistettä kolmannella neljänneksellä. Yhtiön nettovoitto loka-joulukuussa oli 17 miljoonaa ruplaa ja liikevoitto 1 789 miljoonaa ruplaa.

Delhiveryn osalta välitys odottaa pikapakettilähetysten määrän kasvavan 9,4 %, kun taas vuosineljänneksestä se saattaa laskea 2 %. Osittainen kuorma-auton volyymi paranee edelleen tasaisesti neljännellä vuosineljänneksellä, raportti lisäsi.

Samaan aikaan Nazara Technologiesin myynti kasvaa todennäköisesti 6,6 % vuositasolla, josta suurin osa johtuu sen 31 %:n kasvusta esports-liiketoiminnassa. Verrattuna kolmanteen vuosineljännekseen sekä liikevaihdon että voiton odotetaan laskevan neljännellä neljänneksellä.

Samankaltaiset artikkelit