Karan Johar Express Addassa: ”Bollywood on edelleen hieno bisnes”

Karan Johar, Karan Johar interview, Karan Johar films, bollywood, Karan Johar express adda, entertainment

Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaanin menestys, joka merkitsi Karan Joharin paluuta ohjaukseen seitsemän vuoden tauon jälkeen, on onnistunut muuttamaan pelin elokuvateollisuudessa. Se tulee aikaan, jolloin suoratoistoalustat ja eteläiset elokuvat menestyvät erittäin hyvin.

Eksklusiivisessa keskustelussa Indian Express Groupin toimitusjohtajan Anant Goenkan ja The Indian Expressin elokuvakriitikon Shubhra Guptan kanssa Express Addassa maanantaina, Karan Johar sanoi: ”Meillä oli huono vuosi, mutta Bollywood ei ollut koskaan kuollut. Olen pakkomielle eteläiseen elokuvaan. Gadar on puhaltanut kaikki ennätykset, Rocky Aur Rani Kii Prem Kahani menestyi hyvin. Jokainen tekee elokuvaa, joka vetoaa heihin.”

Kun kysyttiin, noudattaako Bollywood jonkinlaista kaavaa, Karan Johar selitti: ”Arvostamme sellaista elokuvaa kuin Mission Impossible, joka on tehty niin monta kertaa, mutta emme tunnista hindinkielistä elokuvaa, kun se noudattaa jotakin kaavaa. Halusin saada hitaan kappaleen RRKPK:ssa sifonkisareena lumipeitteisten vuorten välissä. Kokeilua tapahtuu edelleen, ja OMG 2 on esimerkki. RRKPK:ssa mies esittää Kathakia ja se rikkoo stereotypioita, eikä vain OTT vaan myös valtavirran elokuva kehittyy.

Hän lisäsi: ”Aluksi kaikki olivat sitä mieltä, että OTT on uhka elokuvalle, mutta jos minulta kysytään – toinen vahvistaa toista. Katselutottumukset ovat muuttumassa, mutta yleisö haluaa palata teattereihin. Bollywood on edelleen hieno bisnes. Olimme aina ihania.”

Karan Joharille verkkouistelu ei ole vieras. ”Luen jokaisen kommentin ja tuntuu surulliselta nähdä, mitä ihmiset kirjoittavat. He eivät edes tunne minua henkilökohtaisesti”, hän sanoi.

Hän lisäsi: ”En tiedä kuinka toimia elokuvantekijänä. Rakastan kameraa valokeilassa. Kun tein Kofee With Karania, ihmiset sanoivat minulle, että minun pitäisi tuntea salassapitoa ympärilläni. Olen iloinen voidessani mennä jokaiselle punaiselle matolle, jokaiseen tapahtumaan, palkintonäyttelyyn ja häihin”, puhuen samalla läsnäolostaan ​​kaikkialla.

Tuottaja Yash Joharin ja Hiroo Joharin poika Karan Johar aloitti uransa superhitillä Kuch Kuch Hota Hai (1998). Kaksi ja puoli vuosikymmentä kestäneen uransa aikana hän on ohjannut useita suuren näytön draamoja, kuten Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001), Kabhi Alvida Naa Kehna (2006), My Name Is Khan (2010), Vuoden opiskelija (2012) ja Ae Dil Hai Mushkil (2016).

Samankaltaiset artikkelit