Nifty yli 19700 voi mitätöidä laskevia kuvioita, voisi kohdistaa 20 000; ostaa näitä osakkeita taskussa lyhyen aikavälin voittoja

NSE Nifty

Sen jälkeen, kun Nifty osoitti heikkoa vaihteluvälin liikkeen keskellä tiistaina, se toipui jyrkästi päivänsisäisestä pohjasta keskiviikkona ja päätti päivän 61 pisteellä. Päiväkaavioon muodostui kohtuullinen positiivinen kynttilä pitkällä alemmalla varjolla. Teknisesti tämä kuvio viittaa nousevan vasaratyyppisen kynttilän muodostumiseen (ei klassiseen), mutta kynttilän sijoitus ei ole ihanteellinen. Negatiivinen kaaviokuvio, kuten alempi yläosa ja alaosa, on edelleen ennallaan, mutta toistaiseksi ei ole vahvistusta alemman yläosan käänteiskuviosta.

Nifty on tällä hetkellä laskevan trendilinjan tärkeässä vastuksessa noin 19 650 – 19 700 tasoilla. Ratkaiseva liike tämän esteen yläpuolelle kumoaa laskevan kaavion kuvion ja voi avata nousutavoitteen noin 19 900-20 000 tasolle lähitulevaisuudessa. Välitön tuki on sijoitettu 19 460 tasolle.

Varastovalinnat:

Crompton Greaves Consumer Electricals Ltd:n viikoittainen aikakaavio osoittaa kestävän nousun nousun tällä viikolla. Siirtyään kapeaan vaihteluvälin liikkeeseen viimeisen 5–6 viikon aikana, osakekurssi yrittää tällä hetkellä nousta vaihteluvälin 304–305 Rs:n tasolle. Nykyinen kaaviokuvio osoittaa myös yritystä murtaa nouseva lipputyyppinen kuvio 304 Rs:n pääntiellä. Tämän hintakehityksen odotetaan jatkuvan noususuhdanteena. Viikoittainen 14 jakson suhteellinen voimaindeksi on kallistunut ylöspäin osoittaen osakekurssin nousuvauhdin vahvistumista.

Ostaminen voidaan aloittaa Crompton Greavesissä CMP:ssä (305,50 Rs), lisää laskuja 292 Rs:iin, odota 335 ja 357 Rs:n nousutavoitteita seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 280 Rs:n stoploss.

Osakekurssi viikoittainen aikavälikaavion mukaan on osoittanut jyrkkää nousuvauhtia muutaman viime kuukauden aikana. Mainittu nousujohteinen ralli oli positiivisen kaaviokuvion mukainen korkeammista huippuista ja korkeammista alamäeistä. Osakekurssi on hiljattain siirtynyt konsolidaatioliikkeeseen viimeisen kuukauden aikana ja on nyt sijoitettu kuvion uuteen korkeampaan pohjaan. Osakekurssi on myös noussut lähellä 10 viikon EMA:n välitöntä tukea 79 rupiasta. Viikoittainen suhteellinen voimaindeksi osoittaa positiivista viitettä.

Voit ostaa Mangaloren jalostamon CMP:ltä (85,55 rupiaa), lisätä laskuja 82 rupiaan ja odottaa 95 rupiaa ja 104 rupiaa seuraavan 3–5 viikon aikana. Tee 79 Rs:n stoploss.

Samankaltaiset artikkelit