Chris Wood leikkaa omistustaan ​​Reliancesta, HDFC Bankista – Market News

chris wood, jefferies, stocks, share market, reliance, hdfc bank

Jefferiesin Chris Wood on vähentänyt omistustaan ​​raskaan sarjan HDFC Bankissa ja Reliance Industriesissa (RIL) vedonlyönnin aikana Bharti Airtelista.

GREED & Fear -raportissa Wood sanoi, että muutoksia tehdään sekä Intian pitkäkestoisiin salkkuihin että maailmanlaajuisiin vain pitkäaikaisiin salkkuihin. Sijoitus Bharti Airteliin tuodaan Intian pitkäaikaiseen salkkuun 3 %:n painolla. Tämä maksetaan vähentämällä RIL-sijoitusta kolmella prosenttiyksiköllä.

Myös HDFC Bankin sijoitusta pienennetään kahdella prosenttiyksiköllä, kun taas sijoituksia Axis Bankiin ja State Bank of Indiaan lisätään kumpaankin prosenttiyksiköllä.

Global long-only -salkun osalta sijoitus HDFC Bankiin pienenee kahdella prosenttiyksiköllä, kun taas Axis Bankin ja TSMC:n (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) sijoituksia kasvatettaisiin yhdellä prosenttiyksiköllä.

Wood korosti valtion välibudjettia, joka oli ”melkein vailla ääntenostopopulismia” – hänen mielestään miellyttävä yllätys. ”Tämä on osoitus pääministeri Narendra Modin luottamuksesta ennen vaaleja”, raportissa sanotaan.

Jefferiesin Intian tutkimuksen johtaja Mahesh Nandurkar oli korostanut aikaisemmassa raportissaan, että valtion investointien budjetoitiin nyt 17 prosentilla 25:llä tilikaudella tämän vuoden arviolta 28 prosentin kasvun jälkeen, kun taas julkisen talouden alijäämän ennustetaan pienenevän 5,8:sta. % BKT:stä tänä tilivuonna 5,1 prosenttiin vuonna 25, kun markkinoiden odotukset ovat 5,3 %.

Lisäksi valtiovarainministeri mainitsi myös, että vuoden 26 julkisen talouden alijäämätavoite oli alle 4,5 %. Tämän seurauksena Nandurkar on lisännyt salkkunsa sijoituksia Larsen & Toubroon.

Samankaltaiset artikkelit