Nifty näyttää mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa. Osta nämä osakkeet taskuvoiton saamiseksi

Technical outlook

Päiväkaaviossa voimme havaita, että Nifty jatkaa alempia huippuja ja alempia pohjatasoja ja käy nyt kauppaa alle 20 päivän ja 50 päivän SMA:n. Kun 14 päivän suhteellinen voimaindeksi on 40,58 ja sitä ei ole vielä ylimyyty, lähitulevaisuudessa on tilaa lisää haittapuolia. Ratkaiseva tuki heikkouden lisäämiselle on nyt 19 333. Kaikki takaisinvetorallit voivat löytää vastustusta 19 623:ssa.

Liberty Shoes on osoittanut suhteellista voimaa tällä viikolla. Vaikka Nifty on pudonnut tällä viikolla 0,96 %, Liberty Shoes on noussut terveenä 5,56 %. Prosessin aikana osake on sulkeutunut viimeaikaisen kaupankäyntialueensa yläpuolelle keskimääräistä korkeampien volyymien taustalla, mikä ennustaa hyvää nousutrendin jatkumista.

Tekniset indikaattorit antavat positiivisia signaaleja, kun osake käy kauppaa 20 ja 50 päivän SMA:n yläpuolella. Momentum-lukemat, kuten 14 viikon suhteellinen voimaindeksi, ovat myös nousevassa tilassa, eikä niitä ole yliostettu, mikä merkitsee potentiaalista lisänousua.

Koska keskitason tekninen asetelma näyttää liian houkuttelevalta, odotamme osakkeen nousevan kohti aikaisempia keskiarvojaan tulevina viikkoina. Osta välillä Rs 277-281 tasoilla. CMP on 279,85 Rs. Stop loss on Rs. 240, kun tavoite on Rs. 350.

Korjattuaan syyskuussa 2023 testatun 1 914 rupiaa, HEG löysi tukea noin 1 675 rupiaa. Nämä ovat vahvoja tukia, koska ne ovat myös suunnilleen samat kuin aikaisemmat keskimatalit ja 50 päivän SMA.

Osake on sittemmin elpynyt takaisin ja irtautunut viimeaikaisesta kaupankäyntialueestaan ​​terveiden volyymien taustalla, mikä osoittaa, että sen odotetaan nousevan tulevina viikkoina.

Tekniset indikaattorit antavat positiivisia signaaleja, kun osake käy kauppaa 20 ja 50 päivän SMA:n yläpuolella. Momentum-lukemat, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat myös nousevassa tilassa, eikä niitä ole yliostettu, mikä merkitsee potentiaalista lisänousua.

Koska keskitason tekninen asetelma näyttää liian houkuttelevalta, odotamme osakkeen nousevan kohti aikaisempia keskiarvojaan tulevina viikkoina. Osta 1 790–18,00 Rs. CMP on Rs. 1,794. Stop loss on 1 710 rupiaa, kun taas tavoite on 1 980 rupiaa.

Samankaltaiset artikkelit