NFT:n Ethereum-kaasun kulutus laskee

Glassnode is an on-chain analytics platform

Cointelegraphin mukaan NFT:n (non-fungible token) käyttämä Ethereum-kaasu laski merkittävästi sen jälkeen, kun sen prosenttiosuus oli noussut vuonna 2021. On odotettavissa, että NFT-markkinapaikat ja projektit, jotka olivat aiemmin olleet kaasunkulutuksen kärjessä, laskivat viimeiset kaksi vuotta.

Glassnoden, ketjun sisäisen analytiikan alustan, näkemysten perusteella NFT-markkinapaikkojen kaasunkäyttö on tällä hetkellä laskusuunnassa. Tämän odotetaan viittaavan mahdolliseen muutokseen NFT:n käytössä, jolloin useammat käyttäjät saattavat päättää pitää omaisuutensa sen sijaan, että he vaihtaisivat omaisuuttaan markkinapaikoilla.

Lähteet paljastivat, että NFT-markkinapaikat muodostivat vain hieman yli kolme prosenttia koko kaasun kulutuksesta viikoittain toukokuussa. Tämän uskotaan tapahtuneen eetterin (1 837 dollarin ETH) kaasun hintojen nousun aikana. Tämän odotetaan johtavan siihen, että ihmiset uskovat, että NFT:t olivat vain ”ylimääräisen likviditeetin tuote” pandemian aikana tapahtuneen rahan tulostamisen vuoksi, kryptoanalytiikkaalustan Nansenin näkemysten mukaan.

Lisäksi tällä hetkellä Blur, OpenSea, SuperRare, LooksRare ja Rarible vastaavat vain noin 1,85 % koko Ethereum-verkon kaasunkulutuksesta, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit