Mukesh Ambanin Jio Financial katselee Paytmin lompakkoliiketoimintaa? Mitä tiedämme toistaiseksi

Paytm Crisis News, Paytm Payments Bank RBI, Paytm News, RBI News, RBI bans Paytm, Paytm RBI News, Paytm's Vijay Shekhar Sharma, Paytm Stock, Paytm Shares down, fintech, Paytm Payment Bank, RBI Paytm Payments Bank, Mukesh Ambani, Ambani news, Jio Financial, Paytm wallet

Online-maksujen jättiläinen Paytm neuvottelee lompakkoliiketoimintansa myynnistä, uusin mediaraportti kertoo. Hindu Business Line -yhtiön raportin mukaan Mukesh Ambanin Jio Financial ja HDFC ovat parhaita haastajia, jotka voivat ostaa Paytmin lompakkoliiketoiminnan. Paytm tai kaksi muuta yritystä ei kuitenkaan ole saanut virallista vahvistusta kieltäytymisestä. Paytm-kaupan myötä Jio Financial nousi 16,5 prosenttia päivän korkeimmalle tasolle 295,70 Rs.

Uutiset tulevat aikaan, jolloin Paytm kamppailee kaikkien aikojen pahimmasta kriisistään RBI:n kiellon jälkeen. Keskuspankki kielsi 31. tammikuuta Paytm Payments Bankia olemasta hyväksymättä uusia talletuksia tileilleen maaliskuusta alkaen. Siitä lähtien on ollut spekulaatioita maksupäällikön kohtalosta helmikuun 29. päivän jälkeen.

Paytm on kuitenkin toistuvasti lähettänyt henkilökunnalle viestin usein kysyttyjen kysymysten, WhatsApp-viestien muodossa, että kaikki on hyvin. Kun avaat Paytm-sovelluksen, usein kysytyissä kysymyksissä on klikattava linkki. Viesti on – Paytm jatkaa toimintaansa normaalisti helmikuun 29. päivän jälkeen.

Jio Financial: Pelinvaihtaja

Viime vuoden elokuussa Mukesh Ambani ilmaisi näkemyksen, että lukuisten pienyritysten, kauppiaiden ja itsenäisten ammatinharjoittajien kannalta liiketoiminnan helppouden käsitteen tulisi kattaa yksinkertaistetut lainanotto-, sijoitus- ja maksuratkaisut. Mukesh Ambani totesi, että Jio Financial Services pyrkii demokratisoimaan rahoituspalvelut 1,42 miljardille intialaiselle tarjoamalla heille yksinkertaisia, kustannustehokkaita, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluita.

Raportin mukaan Jio voi ehdottaa kattavan pelastusstrategian puitteissa Paytm Payments Bankin alaisuudessa sijaitsevan Paytmin lompakkoliiketoiminnan ostamista. Paytm on kamppaillut eksistentiaalisen kriisin kanssa, etenkin sen jälkeen, kun Intian keskuspankki (RBI) kielsi maksupankkia vastaanottamasta talletuksia tai hyvittämästä asiakastilejä.

Samankaltaiset artikkelit