Miten liitettävyys johtaa kiinteistöjen kasvuun

How connectivity leads to real estate growth

Nykyaikaisessa ja nopeasti muuttuvassa teknologian vetämässä maailmassa kiinteistöjen tunnettu mantra ”sijainti, sijainti, sijainti” väistyy yhä enemmän paikallisen alueen houkuttelevuuden käsitteelle. Vaikka hankkeen sijainti on ratkaiseva, saavutettavuudella on ollut merkittävä rooli ja sitä pidetään tärkeimpänä tekijänä, olipa kyseessä sitten asunto tai yritys. Jalankulkureittien saatavuus, lähellä olevat liikennekeskukset ja pääsy työskentelytiloihin ovat tärkeitä tekijöitä, joita kiinteistösijoittajat harkitsevat kiinteistöä etsiessään.

Sekä pandemia että etätyö etsivät keinoa kasvattaa digitaalisia nomadeja, jotka yleistyvät vuosi vuodelta. Yhä useammat ihmiset tarvitsevat idioottivarman internetin, jotta et menettäisi niin tehokasta vaihtoehtoa kuin etätyötä Internet-yhteyden luotettavuuteen liittyvien ongelmien vuoksi. Etätyön ansiosta, josta on vähitellen tulossa sääntö, nopea internetyhteys ei ole enää ylellisyyttä, vaan pakollinen ei vain kodeissa vaan myös kaupallisissa järjestelyissä.

Mitä tulee sijaintiin, kulkuyhteyden lähellä oleminen on ollut muinaisista ajoista lähtien toivottava ominaisuus todellisuudessa, mutta nyt sitä on enemmän. Motia Groupin johtaja LC Mittal huomauttaa: ”Lentokenttien juna-asemiin ja pääväyliin liittyvä saavutettavuus on strategisesti erittäin tärkeää sekä organisaatioille että ihmisille. Se mahdollistaa kätevän liikkumisen riippumatta siitä, ovatko he toimistoihinsa meneviä työntekijöitä tai turisteja matka-unelmakohteeseensa.

Yhteistyötilat muuttivat tapaamme toimia. Ne houkuttelevat uutta työtyyliä, jossa on yhteistyön, luovuuden ja yhteisöllisyyden piirteitä. Anurag Goel, Goel Ganga Developmentsin johtaja, sanoo: ”Yhteistyötilat tarjoavat neuvottelevia, hyödyllisiä kontakteja, tarvittavia materiaaleja ja myös piristystä tuottavuuteen.” Siksi he viihtyvät suurella kysynnällä olla ympärillä.

Ajatus ”älykkäistä kaupungeista” tulee merkityksellisemmäksi, kun kaupungit harkitsevat laajentumista teknologiavetoiseen kaupunkiinfrastruktuuriin. Tämä integraatio on mahdollista teknologian välisten yhteyksien ansiosta. 4S Developersin toimitusjohtaja Sanjoo Bhadana sanoo, että älykkäiden kaupunkien on tarkoitus optimoida resursseja, parantaa elämänlaatua ja antaa kestävää kehitystä. Siksi liitettävyys on ratkaisevassa roolissa, jotta kaikki järjestelmät toimivat sujuvasti. Se on hyödyllinen älykkään liikenteen varmistamisessa, energianhallinnassa ja kansalaisten kätevien palvelujen tarjoamisessa.

”Yhteys on nykyään arvostettu ominaisuus, joka tekee tai rikkoo kiinteistöjen hintoja ja arvoa. Nykypäivän kilpailukykyinen vuokratilaliiketoiminta vaatii kiinteistöjä, joissa on vankka internet-infrastruktuuri ja jotka sijaitsevat lähellä kuljetussolmuja ja coworking-toimintoja tukevia toimistorakennuksia”, sanoo Suren Goyal, kumppani, RPS Group. Kehittäjät ja sijoittajat ovat nyt täysin kiitollisia tästä vallankumouksesta, joka etsii liikkuvuutta pidemmälle ja luo projekteja, joissa liitettävyys on johtava tekijä.

Näin ollen tässä on liitettävyyden ohella myös kestävyystekijä, joka puolestaan ​​vähentää jälkeä ympäristöön. Kun yhä enemmän työtä tehdään etänä ja coworking-tiloja syntyy, ihmiset voivat hallita milloin ja missä työskentelevät, ja siten heillä on pienempi hiilijalanjälki lyhyempien työmatkojen vuoksi. Lisäksi älykkään kaupunkikonseptia vauhditti kaikkien muiden elementtien tehokas liitettävyys, jotka optimoivat tehokkaasti luonnonvarojen käyttöä ja edistävät myös ympäristöystävällisiä käytäntöjä.

Kiinteistöjen tulevaisuus yhdessä yhteyksien kanssa etenee edelleen hämmästyttävää vauhtia, josta tulee lopulta olennainen osa jokapäiväistä elämäämme sekä itse taloudellista tasapainoa.

Kun teknologia tuo jatkuvaa kehitystä ylöspäin, yhteyksien kytkeminen kiinteistöihin tulee helpommaksi työksi. Suren Goyal sanoo: ”Meillä on jatkossa kaikki suunniteltu niin, että liitettävyys on ensisijainen ominaisuus eikä vielä kiinteistön suunnittelun jälkeen. Internet-infrastruktuuri tulee olemaan tärkein, kuten sähkö ja vesi.

Kiistatta, että mantra ”sijainti, sijainti, sijainti” on edelleen voimassa, mutta juuri liitettävyys on äärimmäisen tärkeä nykyään. Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka luottavat kiinteistöjen tarjoamiin palveluihin, tekevät valinnan niistä, joissa etusijalla ovat lasten ammatit, kulkuneuvojen ja työtilojen läheisyys sekä integroituminen yhteistyöhön, mikä tarjoaa joustavuutta muuttuvien tarpeiden mukaan. Yhtenäisyyden omaksumisesta on tullut vain askel, jos sen tavoitteena on ylläpitää kiinteistöekosysteemin nopeaa kehitystä.

Samankaltaiset artikkelit