Metan Ray-Ban-älylasit tulivat juuri älykkäämmiksi – katso uutuudet – Teknologiauutiset

For example, say “Hey Meta, play a song,” you get to control the glasses using voice commands

”Hei Meta, jätä stressi huomioimatta!” Mitä jos tämä voisi olla totta? No vaikka tämä ei olisi mahdollista, mutta Ray-Banin Meta AI -älylaseilla voisit ainakin soittaa rauhoittavia kappaleita. Kun Meta julkaisee Meta AI Visionilla, voit kysyä laseiltasi näkemäsi näkemyksestä ja saada hyödyllistä tietoa täysin hands-free-tilassa.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan Ray-Ban Meta -älylasit ovat täynnä tekniikkaa, ja niissä on integroitu ääni ultraleveään 12 megapikselin kameraan. Raportit viittaavat siihen, että Yhdysvalloissa ja Kanadassa voit hankkia myös Meta AI:n, älykkään avustajan, joka auttaa sinua saamaan asioita aikaan, luomaan ja muodostamaan yhteyden ihmisiin ja asioihin, joista välität.

Sano esimerkiksi ”Hei Meta, soita kappale”, niin pääset ohjaamaan laseja äänikomennoilla ja pääset käsiksi reaaliaikaisiin tietoihin. ”Multimodaalinen AI-päivityksemme mahdollistaa Ray-Ban Meta Smart Glasses -lasien saumattoman laajennuksen aisteihisi. On kuin vierelläsi olisi asiantunteva kumppani, joka on valmis auttamaan sinua ympäröivän maailman kanssa”, Mark Zuckerberg, Metan toimitusjohtaja.

Asiantuntijat uskovat, että Ray-Ban sisältää AI-assistentin mahdollisuuden käsitellä monenlaisia ​​tietoja, kuten kuvia, ääntä ja tekstiä. Muutama viikko julkaisun jälkeen Metan odotetaan ottavan käyttöön aikaisen pääsyn ohjelman. Nyt multimodaalinen tekoäly on kuitenkin kaikkien saatavilla.

Alan asiantuntijat uskovat, että tämä voisi tuoda uuden lähestymistavan tapaan, jolla näemme tekoälyn roolin nykyisellä aikakaudellamme. Tehtävien automatisoinnin lisäksi se voi myös tarjota uuden näkökulman siihen, miten näemme eri viihteen välineet. Digitaalisten laitteiden ohella Ray-Ban näyttää tuovan aurinkolasinsa uudeksi viihteen välineeksi.

”Ensisijainen komento on sanoa ”Hei Meta, katso ja…” Voit täyttää loput lauseilla, kuten ”Kerro minulle, mikä tämä kasvi on”, Meta selitti. Lisäksi voit kirjoittaa Instagram-tekstit tai lukea kylttiä eri kielellä. Uskotaan, että uuden Meta AI -mallin avulla käyttäjät voivat tunnistaa monumentin tai maamerkin ja oppia niistä lisää. Lasit voivat myös ottaa kuvan, tekoäly kommunikoi pilven kanssa, ja vastaus saapuu korviin, kuten Metan viralliselta verkkosivustolta löytyy.

Samankaltaiset artikkelit