Paytm-irtisanomispäivitys: Center haastaa One97:n viestintähallinnan ”pakottamiseen” – Pankki- ja talousuutiset

The Financial Express logo

Kriisin koettelema Paytm on jälleen uutisissa. Centerin kerrotaan kutsuneen Paytmin emoyhtiön One97 Communicationin johdon henkilöstön pakkoirtisanomista koskevien ilmoitusten vuoksi. Moneycontrolin uutisraportin mukaan Bengalurun alueellinen työkomissaari on lähettänyt haasteen One97-viestinnän johdolle.

Työ- ja työministeriön alaisuudessa toimivan hallituksen elimen ilmoitus annettiin sen jälkeen, kun työntekijät tekivät useita valituksia työ- ja työministeriölle ilmoitettujen työpaikkojen leikkausten jälkeen. Työntekijät ovat syyttäneet yritystä sääntöjen rikkomisesta ja irtisanomisesta ilman palkkaa.

Paytmin tiedottajaa lainaava Moneycontrol-raportti sanoi, että ”joidenkin työntekijöiden siirtyminen” oli ”vaikea”. Yhtiö sanoi myös ottavansa kaiken ”palautteen”. Selvityksen mukaan irtisanotut henkilöt ovat väittäneet, että heidät on pakotettu eroamaan ilman ennakkoilmoitusta tai korvauksia irtisanomispaketin jälkeen.

Samaan aikaan Reutersin raportissa kerrottiin, että Paytmin keskeinen tytäryhtiö Paytm Payment Services on saanut keskus nyökkäämään 50 miljoonan rupian rahoitusta Kiinasta. Raportti lisäsi lisäksi, että hyväksyntä on vielä kesken Nirmala Sitharamanin valtiovarainministeriössä. Jos Paytm Payment Services saa lopullisen hyväksynnän, se voi jatkaa normaalia toimintaansa.

Samankaltaiset artikkelit