Mahdollisuuksien avaaminen: Intian viimeisimmät maahanmuuttoliikkeet – puolustusuutiset

February and April, are crucial months pivotal for business transactions. (Image: IE/AP)

Intian viimeaikaiset muutokset maahanmuuttopolitiikkaansa, erityisesti Liberalized Remittance Scheme (LRS) -järjestelmään liittyen, ovat herättäneet keskustelua asiantuntijoiden ja ammattilaisten keskuudessa.

Intian keskuspankin vuonna 2004 käyttöön ottama LRS pyrkii yksinkertaistamaan ulkomaisten varojen siirtoja ja helpottamaan vuoden 1999 valuutan hallintalakissa asetettuja rajoituksia. Tämän järjestelmän mukaan asukkaat voivat siirtää varoja tiettyyn rajaan asti erilaisille sallituille tapahtumille, kaventaa kuilua kansainvälisiä mahdollisuuksia etsivien intialaisten välillä.

Varun Singh, MD, XIPHIAS Immigration, valaisee näiden muutosten merkitystä erityisesti tärkeiden kuukausien, kuten helmi- ja huhtikuun, aikana, jotka ovat keskeisiä liiketoimien kannalta.

Singhin mukaan ”Yriömme on auttanut maahanmuutossa yli 6 000 perheen kanssa, koska se palvelee laajaa asiakaskuntaa ammattitaitoisista ammattilaisista korkean nettoarvon yksilöihin (HNI) ja helpottaa reittejä, kuten kultaisia ​​viisumeja ja EB-5:tä. investoinnit.”

”Teknologian alalla yrityksemme julkistaa räätälöityjä maahanmuutto-ohjelmia, jotka on räätälöity tekniikan ammattilaisille. Maailmanlaajuista lahjakkuutta silmällä pitäen olemme korostaneet mahdollisuuksia, kuten Australian Global Talent Visa (GTV) ja Ison-Britannian Global Talent Immigration (GTI) -ohjelma, joka avaa ovia ylimmän johdon ammattilaisille, joilla on tuottoisia mahdollisuuksia ulkomailla”, hän lisää.

Lisätään: ”Lisäksi hallituksen tutkiminen liikkuvuussopimuksista eri maiden kanssa on lupaava keino. XIPHIAS, jolla on globaali asiantuntemus ja vankka alusta, on valmis hyödyntämään näitä sopimuksia, mikä helpottaa IT- ja ITES-yritysten saumattomia siirtymiä ja käsittelee monia sovelluksia tehokkaasti.

”Ymmärrämme kaksinkertaisen merkityksen vastata työvoiman tarpeisiin maailmanlaajuisesti ja palvella ihmisiä, jotka etsivät parempia mahdollisuuksia, joten menemme pidemmälle kuin vain täytämme avoimia työpaikkoja ja annamme yksilöille mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan paremmasta elämästä muualla”, hän lisää.

Perustamisestaan ​​lähtien Singh kertoo, että hänen yrityksensä on edelleen sitoutunut ylittämään asiakkaiden odotukset ja ohjaamaan ihmisiä kohti globaalia kansalaisuutta. ”Tutkimalla maahanmuuttoprosessia XIPHIAS varmistaa, että kukaan ei tunne olonsa syrjäytyneeksi tiedon puutteen vuoksi, mikä avaa mahdollisuuksia niille, jotka uskaltavat jatkaa niitä”, hän lisää.

Samankaltaiset artikkelit