Lok Sabha Elections 2024: Tämä BSP-ehdokas ilmoittaa Rs 16-cr omaisuutta vastaan ​​Rs 351-cr velkoja! Onko hän liiallinen?

Lok Sabha Elections 2024: This BSP candidate declares Rs 16-crore assets against Rs 351-crore liabilities! Is he over-leveraged?

Lok Sabhan vaalit 2024: Ennen jokaista vaaleja, olipa kyseessä Lok Sabha tai Vidhan Sabha, useiden poliittisten puolueiden ehdokkaiden on toimitettava valaehtoiset todistukset, joissa ilmoitetaan kaikki tarvittavat tiedot, kuten heidän koulutuksensa, mahdolliset rikosoikeudelliset syytteet heitä vastaan, taloudelliset varat ja velat. , ja enemmän. Demokraattisten uudistusten liitto (ADR) analysoi ja kokoaa tietoa erilaisista tekijöistä vaalitodistusten perusteella.

Kun vuoden 2024 Lok Sabha -äänestysten kaksi vaihetta on saatu päätökseen, huomio on nyt kääntynyt vaalien kolmanteen vaiheeseen, jossa 1 352 ehdokasta kilpailee voitosta 94 vaalipiirissä 12 osavaltiossa.

ADR-raportti on tuonut esille näiden hakijoiden koulutuspätevyyden ja rikosrekisteritietojen lisäksi kokonaisvelat tai velat.

Ehdokkaat, joilla on suuri vastuu Lok Sabha -äänestysten vaiheessa 4:

ADR-raportin mukaan Ramesh Garg Bahujan Samaj -puolueesta (BSP) Morenasta, Madhya Pradeshista, on ilmoittanut valaehtoisessa todistuksessaan 351 miljoonan rupiaa velat yhteensä vain 16 miljoonan rupiaa vastaan.

Sanjay (Kaka) Patil Bharatiya Janata -puolueesta (BJP) Sanglista, Maharashtrasta, on ilmoittanut 53 miljoonan rupiaa velat yhteensä 75 miljoonan rupian arvosta. BJP:n Poonamben Hematbhai Maadam, joka kilpailee Jamnagarista, Gujaratista, on ilmoittanut velat 53 miljardia rupiaa ja varat yhteensä 147 miljoonaa rupiaa.

Kaksi muuta ehdokasta, joilla on suurimmat vastuut, ovat myös BJP:stä. Ranjeetsingh Hindurao Naik Nimbalkar, puolueen ehdokas Madhasta Maharashtrasta, on ilmoittanut velat 47 miljoonaa rupiaa ja varat 205 miljoonaa rupiaa. Narayan Tatu Rane, BJP:n ehdokas Ratnagiri-Sandhudurgista Maharashtrasta, on maininnut hänen velkansa 29 miljoonaa rupiaa ja varat 108 miljoonaa rupiaa.

Ovatko nämä ehdokkaat liiallisia?

Näiden ehdokkaiden joukossa BSP:n Ramesh Garg on varmasti ylivelkainen, koska hänen velat ovat lähes 22 kertaa suuremmat kuin hänen ilmoittamansa varat. Myös neljällä muulla ehdokkaalla on suuria velkoja. Sanjay Patil on velkaa paljon enemmän kuin mitä hän omistaa. Poonamben Hematbhai Maadamin tilanne ei myöskään ole hyvä. Ranjeetsingh Hindurao Naik Nimbalkarilla ja Narayan Tatu Ranella näyttää olevan tasapainoinen taloudellinen tilanne. Nämä ehdokkaiden vastuut, erityisesti kolmen parhaan joukkoon kuuluvat, pakottavat meidät pohtimaan ylivelkaantumisen riskejä.

Kuinka vältämme liialliseen velkaantumiseen liittyvät riskit?

  1. Sinun tulisi tehdä säännöllinen tapa seurata kaikkia lainojasi, mukaan lukien korot ja takaisinmaksuaikataulut. Varmista aina, että pysyt taloudellisissa velvoitteissasi.
  2. Sinulla on oltava selkeä ja realistinen takaisinmaksusuunnitelma, jolla varmistetaan, että noudatat sitä ahkerasti velkataakkaasi pienentämiseksi.
  3. Sinun on noudatettava kuukausibudjettiasi ja priorisoitava tärkeimmät kulut. On myös tärkeää leikata tarpeettomia menoja, jotta voit vapauttaa varoja velan takaisinmaksuun.
  4. Jos pystyt rakentamaan hätärahaston, ei ole mitään parempaa. Laittamalla syrjään osan tuloistasi voit luoda sinulle taloudellisen turvaverkon.
  5. Lisätulojen ansaitseminen auttaa aina välttämään liiallisia riskejä, joten etsi aina mahdollisuuksia ansaita. Voit myös sijoittaa joihinkin instrumentteihin, jotta ne voivat tuottaa sinulle passiivisia tuloja. Voit myös tehdä osa-aikaista tai freelance-työtä, mikä auttaa velkasi nopeassa maksussa.

Samankaltaiset artikkelit