Volvo Car India vaatii pitkän aikavälin vakaata politiikkaa luksusajoneuvojen myynnin edistämiseksi

Volvo cars India - Jyoti Malhotra

Intian luksusautomarkkinat ovat yksi erittäin verotetuista segmenteistä, ja sidosryhmät ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet pitkän aikavälin vakaan politiikan tarpeen, jotta segmentti saavuttaisi täyden potentiaalinsa. Jyoti Malhotra, MD, Volvo Cars India uskoo, että jokainen ala tarvitsee ”politiikan jatkuvuutta”.

Malhotra selvitti politiikan vakauden etuja: ”Kaikille yrityksille ja yrityksille on erittäin tärkeää suunnitella etukäteen. Autoalalla toimitusaika on paljon pidempi. Jos meidän on tuotava jokin auto 2-3 vuoden kuluttua, meillä ei ole mahdollisuutta palata takaisin. Teemme liiketoimintaperustelun tämän päivän oletuksella. Intiassa epävarmuus on se, mistä olemme aina huolissamme. Sitten meidän täytyy sopeutua ja hallita sitä, mikä on erittäin vaikeaa.

Tällä hetkellä luksusautoja Intiassa verotetaan 28 prosentin GST:llä, plus 20 prosentin alennuksella sedaneista ja 22 prosenttia maastoautoista. Lisäksi CBU (täysin rakennettu yksikkö) -ajoneuvo, jonka kustannusvakuutus ja rahtiarvo on alle 40 000 dollaria (32,98 lakh), perii 70 prosentin tullimaksun. Semi-knocked (SKD) -yksiköistä peritään 35 prosentin lisätulli, mikä tarkoittaa noin 83-85 prosentin veroa mallista riippuen.

Tämä on huolestuttanut useimpia luksusautojen valmistajia, jotka toisaalta näkevät Intiassa valtavat kasvumahdollisuudet, mutta korkea verorakenne ja suhteellisen alhaiset volyymit (verrattuna maailmanlaajuisiin markkinoihin) johtavat epäröintiin mahdollisesti valmistaa ajoneuvoja. Intia. Asiayhteyden vuoksi luksusautojen myynti Intiassa on tuskin noin prosenttiosuus uusien autojen myynnistä, kun se Yhdysvaltojen markkinoilla on 15 prosenttia ja Kiinan noin 17 prosenttia. Huipussaan luksusautojen kokonaismyynti oli noussut 39 640 yksikköön vuonna 2018.

Samankaltaiset artikkelit