KVS Manian eroaa Kotak Mahindra Bankin yhteisestä toimitusjohtajasta – Banking & Finance News

kotak mahindra bank, kotak mahindra bank credit cards, kotak mahindra bank loan, rbi curbs on kotak bank, kotak bank credit cards

Kotak Mahindra Bankin yhteinen toimitusjohtaja KVS Manian on eronnut tehtävästään välittömästi, jolloin hänen kolme vuosikymmentä kestänyt yhteistyönsä yksityisen lainanantajan kanssa on päättynyt. ”Pyydän täten eroamaan Kotak Mahindra Bankin palveluista muiden rahoituspalvelujen tarjoamisen vuoksi. tutkia. Siksi eroaisin myös pankin hallituksesta”, Manian sanoi erokirjeessään.

Pankin hallitus on hyväksynyt hänen eronsa, pankki sanoi lausunnossaan. 29 vuotta kestäneen yhteistyönsä aikana Manian johti useita yrityksiä, mukaan lukien kuluttaja-, kauppa-, tukku- ja yksityispankkitoimintaa. Hän oli myös avainroolissa vähittäiskaupan jalanjäljen laajentamisessa nostamalla konttoriverkoston 600:een ja pankkiautomaattien määrän 1000:een 10 vuodessa. Manian nimitettiin uudelleen pankin uudeksi yhteiseksi toimitusjohtajaksi 1. maaliskuuta 2024. Hänen eronsa tapahtuu aikana, jolloin pankki joutuu kohtaamaan sääntelyviranomaisten vihaa digitaalisten pankkipalveluiden katkoksista.

Reserve Bank of India (RBI) kielsi 24. huhtikuuta pankkia ottamasta uusia asiakkaita ja myöntämästä uusia luottokortteja digitaalisen reitin kautta. ”Manian on viettänyt yli 29 vuotta Kotakissa ja olemme hänelle kiitollisia hänen yhdistyksestään ja toivotamme hänelle hyvin hänen tulevissa pyrkimyksissään. Luotamme Kotakin vahvaan johtajuuskykyyn ja kykyymme skaalata liiketoimintamme seuraavalle tasolle tulevina aikoina”, sanoi Ashok Vaswani, Kotak Mahindra Bankin toimitusjohtaja.

Pankki ilmoitti uudesta raportointirakenteesta, jonka tavoitteena on tarkentaa liiketoimintaansa ja ohjata johtajuutta. Tukku-, liike- ja yksityinen pankki raportoi nyt suoraan Ashok Vaswanille, MD & toimitusjohtajalle, kun taas omaisuuden jälleenrakennusosasto raportoi apulaisjohtaja Shanti Ekambaramille. Shanti tulee myös valvomaan investointipankkitoimintaa ja institutionaalisia osakeyhtiöitä.

Samankaltaiset artikkelit