Katsottavat osakkeet: Mazagon Dock, Cochin Shipyard, Adani Green Energy, BSE, ZEEL – Markkinauutiset

Stocks to watch for

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua negatiivisesti torstaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty laski 153 pistettä eli 0,72 % 20 064:ään, mikä viittaa negatiiviseen avaukseen kotimaisissa indekseissä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex torstaina. Aiemmin keskiviikkona NSE Nifty 50 putosi 302,95 pistettä eli 1,41 % ja oli 21 150,15, kun taas BSE Sensex putosi 930,88 pistettä eli 1,30 % 70 506,31 pisteeseen.

”Nifty koki jyrkän korjauksen, kun laskeva ilmapiiri jatkui. Se ei pysynyt yli 21500:n, mikä johti lisääntyneeseen puhelujen kirjoittamiseen 21500-lakossa, mikä johti myöhemmin merkittävään laskuun. Alimmillaan Nifty putosi hieman alle 21100:n ennen kuin palautui sulkeutumaan tämän tason yläpuolelle. Tulevaisuudessa Niftyllä saattaa olla konsolidointivaihe lähitulevaisuudessa. Resistanssin odotetaan olevan noin 21 500, kun taas tuen odotetaan olevan 21 100, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Osakkeet katsottavaksi 21.12.2023

Mazagon Dock -laivanrakentajat

Mazagon Dock Shipbuilders on solminut puolustusministeriön kanssa 1 615 miljoonan ruplan arvoisen sopimuksen. Kauppa edellyttää kuuden huippuluokan offshore-partioaluksen rakentamista ja toimittamista Intian rannikkovartiostolle, mikä vahvistaa yhtiön roolia Intian merenkulun valmiuksien parantamisessa.

Cochinin telakka

Cochin Shipyard on saanut puolustusministeriöltä merkittävän tilauksen, jonka arvo on 488,25 miljoonaa rupiaa. Sopimus koskee laivaston aluksen laitteiden ja järjestelmien korjausta ja huoltoa.

Adani Green Energy

Adani Green Energyn on määrä käsitellä ehdotusta varojen keräämisestä useiden instrumenttien kautta 26. joulukuuta.

UltraTech Sementti

UltraTech Cement aikoo ostaa osuuden uusiutuvaa energiaa tarjoavasta Clean Max Terrasta 20,25 miljoonalla rupialla.

BSE

BSE on saanut Intian Securities Exchange Boardin (SEBI) hyväksynnän Pramod Agrawalin nimittämiseksi puheenjohtajaksi 17.1.2024 alkaen.

Zee Entertainment

Zee Entertainment on ilmoittanut jatkavansa fuusioneuvotteluja Culver Maxin ja Bangla Entertainmentin kanssa. Sulautumisen loppuunsaattamisen alkuperäinen määräaika, joka on 21. joulukuuta, on nyt lisäneuvottelujen kohteena.

Flair kirjoittaminen

Flair Writing on raportoinut vaikuttavista taloudellisista tuloksista 24. vuoden toiselta vuosineljännekseltä, ja sen liikevaihto oli 257 miljoonaa rupiaa ja nettotulos 33,15 miljoonaa rupiaa.

Raymond

Raymondin yksikkö on yhtiöittänyt Ten X Realty Eastin kokonaan omistaman tytäryhtiön, jonka tavoitteena on harjoittaa kiinteistöliiketoimintaa.

ICICI Pankki

ICICI Bank on saanut Intian keskuspankilta (RBI) hyväksynnän Sandeep Batran nimittämiseksi uudelleen toiminnanjohtajaksi.

Sonata ohjelmisto

Sonata Software on allekirjoittanut sopimuksen AMMEGA Groupin kanssa, joka on maailman johtava kuljetinhihnojen ja voimansiirron valmistaja. Yhteistyö korostaa Sonata Softwaren kasvavaa jalanjälkeä teknisten ratkaisujen tarjoamisessa maailmanlaajuisesti.

DLF

Yritys kertoi myyneensä itsenäisiä kerroksia ja kaupallisia tontteja noin 1 400 miljoonalla rupialla Gurugramissa ja Panchkulassa Haryanassa

Samankaltaiset artikkelit