Intian joukkolainojen tuotot putoavat marginaalisesti, painopiste pysyy velkahuutokaupassa – Market News

indian bonds

Intian valtionlainojen tuotot laskivat perjantain alkuistunnossa, kun Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tuotot vakiintuivat, ja kauppiaat eivät odottaneet mitään merkittävää lähiajan piikkiä ja painopiste siirtyy takaisin valtion viimeiseen velkahuutokauppaan tälle tilikaudelle. Intian 10 vuoden vertailutuotto oli 7,0760 % klo 10.00 IST jälkeen sen edellisen sulkemisen jälkeen 7,0883 %.

New Delhi pyrkii keräämään 300 miljardia rupiaa (3,61 miljardia dollaria) myymällä joukkovelkakirjoja myöhemmin samana päivänä, mikä sisältää likvidin 14 vuoden joukkovelkakirjalainan tarjoamisen. ”Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että valtiovarainministeriön tuotot eivät ehkä hyppää 10 vuoden tuoton kanssa 4,20–4,30 prosentin vyöhykkeellä, mikä antaa kauppiaille luottamusta, kun valtion vuoden velkahuutokauppakierros on päättymässä.” kauppias, jolla on ensisijainen jälleenmyyjä, sanoi.

USA:n tuotot vakiintuivat jyrkän nousun jälkeen aiemmin tällä viikolla, kun tiedot osoittivat vähittäiskaupan 0,8 prosentin pudotuksen viime kuussa, mikä ylittää ekonomistien arvioiman 0,1 prosentin laskun Reutersin kyselyssä. Yhdysvaltain 10 vuoden tuotto oli noin 4,25 %, kun se oli 4,33 % aiemmin tällä viikolla, kun panokset koronlaskuista maailman suurimmassa taloudessa lyhennetään.

Todennäköisyys, että Yhdysvaltain keskuspankki laskee korkoa toukokuussa, on laskenut 34 prosenttiin viime viikon 60 prosentista. Panokset 50 bps:n koronlaskulle toukokuuhun asti olivat olleet 83 % kuukausi sitten CME FedWatch -työkalun mukaan. Intian velkamarkkinaosapuolet ovat myös painostaneet odotuksiaan koronlaskujen alkamisesta, kuten yön yli -indeksin swap-käyrä osoittaa viimeisimmän rahapolitiikan julkilausuman järjettömän sävyn mukaisesti.

Intian keskuspankki jätti viime viikolla korot ennalleen ja toisti sitoumuksensa saavuttaa 4 prosentin inflaatiotavoite kestävällä pohjalla. Kauppiaat pysyivät myös varovaisina, sillä Brent-raakaöljyn sopimus pysyi 80 dollarin tynnyriltä yläpuolella, koska nousu saattaa vaikuttaa paikallisiin inflaatiolukemiin.

Samankaltaiset artikkelit