Awfis Space Solutions IPO avataan 22. toukokuuta; Tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää ennen tilaamista – IPO-uutiset

The number of securities that hit the upper circuit limit was 115, while 119 scrips touched their respective lower circuits, according to BSE. (File photo)

Awfis Space Solutions avaa listautumisensa 20. toukokuuta yksityissijoittajille ja tarjoaa heille 15,6 miljoonaa osaketta. Yritys kerää 598,93 miljoonaa rupiaa uusilla liikkeillä ja myyntitarjouksilla. Tilaus päättyy 27.5.

Yritys toimii yhteistyötilaratkaisujen tarjoajana Intiassa. Se palvelee enimmäkseen yksityishenkilöitä, startup-yrityksiä, pk-yrityksiä ja eräitä suuria yrityksiä. Yritys tarjoaa räätälöityjä toimistotiloja ja liikkumisratkaisuja. Se tarjoaa myös ruokaa ja juomaa, infrastruktuuripalveluita, IT-tukea ja tapahtumien isännöintiä muiden tukipalvelujen ohella.

Yhtiö on asettanut IPO-brändin alueelle 364–383 rupiaa osaketta kohden. Yksityissijoittajan on tehtävä tarjous vähintään yhdestä erästä, joka sisältää 39 osaketta ja joiden arvo on 14 937 rupiaa.

Awfis Space Solutionsin osakkeiden jaon odotetaan valmistuvan tiistaina 28. toukokuuta 2024. Yhtiön listautumisannin odotetaan osuvan sekä pörssiin BSE:lle että NSE:lle 30. toukokuuta. tilattu, kun taas erän koko on erilainen QIB:ille.

ICICI Securities, Axis Capital, IIFL Securities ja Emkay Global Financial Services olivat pääjohtajia. Bigshare Services toimii Awfis Space Solutions -julkaisun rekisteröijänä.

Samankaltaiset artikkelit