Katsottavat osakkeet: Maruti Suzuki India, Adani Enterprises, Hero MotoCorp, Tata Steel

Stock to focus

GIFT Niftyn kurssi oli 19 619,50, hieman noussut 0,10 %, mikä viittaa kotimaisten indeksien NSE Nifty 50 ja BSE Sensex haaleaan avaukseen. Maanantaina NSE Nifty 50 putosi 0,72 % ja asettui 19 512,35:een, kun taas BSE Sensexin arvo oli 483,24 pistettä 65 512,39:ään.

”Nifty laski, kun sijoittajat siirtyivät riskinpoistotilaan Lähi-idän geopoliittisten jännitteiden vuoksi. Teknisestä näkökulmasta tuntikaaviossa 200SMA (sijoittui 19 670:n paikkeilla) toimi merkittävänä vastuksena perjantain kaupankäyntisession aikana, mikä johti indeksin laskuun. Huono puoli on, että tuki löytyy 19 480 – 19 430 välillä. Markkinoilla voi jatkua ”myydä nousussa” -tunnelma, kunnes Nifty ylittää 19 700:n tason”, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Osakkeet katsottavaksi 10.10.2023

Maruti Suzuki Intia

Maan suurin autonvalmistaja Maruti Suzuki India on ilmoittanut kunnianhimoisesta noin 1,25 000 000 000 rupian käyttöomaisuusinvestoinnista vuoteen 2031 asti Gurgaonin, Manesarin ja Gujaratin tehtailleen kertyneen tavanomaisen käyttöomaisuusinvestoimisen lisäksi.

Osakkeenomistajille ja analyytikoille pidetyssä esityksessä autonvalmistaja totesi, että investointien ja tulojen välillä tulee olemaan viive, koska se tuo ylimääräisiä kassavirtoja uusille kapasiteeteille.

Adani Yritykset

Adani Group on tuominnut Financial Timesin ja sen yhteistyökumppanit perusteettomien syytösten esittämisestä. ”Financial Times ja sen yhteistyökumppanit yrittävät toistaa uudelleen vanhoja ja perusteettomia väitteitä Adani Groupin nimen ja aseman tahraamiseksi. Tämä on osa heidän laajennettua kampanjaansa edistääkseen omia etujaan yleisen edun varjolla”, yhtiö sanoi NSE:lle antamassaan viranomaisilmoituksessa.

”Jatkavat säälimätöntä kampanjaansa, seuraavan hyökkäyksen edessä on Dan McCrum Financial Timesista, joka yhdessä OCCRP:n kanssa julkaisi väärän kertomuksen Adani Groupia vastaan ​​31. elokuuta 2023. OCCRP:tä rahoittaa George Soros, joka on avoimesti julisti vihamielisyytensä Adani-konsernia kohtaan”, NSE:n viranomaistietojen mukaan.

Hero MotoCorp

Maailman suurimmat kaksipyöräisten autojen markkinat ovat antaneet selvityksen Delhin poliisin jättämään FIR:ään, koska se väitti väärentäneen tilit ja käyttäneen verohyvitystä väärennetyistä seteleistä.

Raporttien mukaan Hero MotoCorp:n puheenjohtajaa Pawan Munjalia ja neljää muuta henkilöä syytettiin verohyvitysten käyttämisestä yrityksensä luomien väärennettyjen laskujen perusteella.

Genus Power -infrastruktuurit

Yhtiö on ilmoittanut, että sen kokonaan omistama tytäryhtiö on saanut kaksi palkintokirjettä, joiden arvo on 3 115,01 miljoonaa rupiaa. LOA-sopimukset koskevat Advanced Metering Infrastructure -palveluntarjoajien nimittämistä, mukaan lukien Advance Metering Infrastructure -järjestelmän suunnittelu, toimitus, asennus ja käyttöönotto FMS:llä 34,79 Lakhs Smart Prepaid -mittarilla, järjestelmämittarit, mukaan lukien DT-mittarit ja vastaava energialaskenta DBFOOT-pohjaisesti.

Indian Oil Corporation

Yhtiö on nimittänyt Anuj Jainin Indian Oilin hallitukseen yhtiön talousjohtajaksi 9.10.2023 (iltapäivällä) alkaen. Sanjay Kaushal on lakannut olemasta yhtiön talousjohtaja.

Intian valtionpankki

Pankki laatii riskimatriisia, jossa erityisluottoja annetaan vihreisiin aloitteisiin ryhtyville lainanottajille, hallituksen puheenjohtaja Dinesh Khara sanoi maanantaina.

SBI on mitannut salkkunsa hiilijalanjälkeä tilitasolla ilmastoriskien vähentämiseksi ja kestävän rahoituksen tarjoamiseksi. ”Pankkitasolla olemme alkaneet laatia lainanottajien riskimatriisia, jossa annamme erityisluottoja vihreisiin aloitteisiin ryhtyville”, Khara sanoi Ficcin järjestämässä tilaisuudessa.

Tata terästä

Fitch on nostanut teräsvalmistajan luokituksen ’BB+’ tasolta ’BB+’ vakaalla näkymällä. ”Näkymät ovat vakaat. Olemme myös nostaneet TSL:n tytäryhtiön ABJA Investment Co. Pte.:n heinäkuussa 2024 erääntyvien ja TSL:n takaamien 1 miljardin dollarin seteleiden luokituksen ”BBB-” tasolle ”BB+”, Rating Action Commentary sanoi.

Mazagon Dock -laivanrakentajat

Yhtiö on allekirjoittanut aiesopimuksen (LOI) eurooppalaisen rakennusasiakkaan kanssa 06 yrityksen ja 04 valinnaisen yksikön kanssa 7500 DWT-monikäyttöisen hybridivoimaaluksen kanssa. Hinnat vahvistetaan sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Nykaa

Nomura odotti konsernin liikevaihdon kasvavan noin 23 % vuotta aiemmasta käyttökatteen ollessa 5,8 %, mikä heijastaa 60 pisteen kasvua q/q. 24 FY:tä tarkasteltaessa on mahdollista, että liikevaihdon kasvuun liittyy jonkin verran kiihtymisriskiä, ​​arviolta 22 % vuotta aiemmasta. Ebitda-marginaaliarviomme 6,6 % saavuttaminen FY24F:lle edellyttää kuitenkin vahvempia parannuksia 24F:n toisella puoliskolla, Nomura sanoi.

Samankaltaiset artikkelit