Yhdistyneen kuningaskunnan rahoitusalan sääntelyviranomainen estää yritystä hyväksymästä Binance-markkinointia

Rebuildingsociety.com said that it had gone "above and beyond" the requirements to protect consumers

Ison-Britannian rahoitusalan sääntelyviranomainen sanoi tiistaina estävänsä vertaisalustan rebuildingsociety.com:ia hyväksymästä taloudellisia tarjouksia Binancelle ja muille kryptoomaisuusyhtiöille, päiviä sen jälkeen, kun Binance ilmoitti tehneensä yhteistyötä yrityksen kanssa.

Britanniassa sääntelemätön kryptovaluuttapörssi Binance kertoi sunnuntaina blogikirjoituksessaan käynnistäneensä uuden verkkotunnuksen Iso-Britannian käyttäjille ja että rebuildingsociety.com hyväksyisi sen markkinointi- ja viestintämateriaalit. Binancen tiedottaja sanoi tiistaina sähköpostitse, että yritys oli investoinut ”valtavasti aikaa ja resursseja” varmistaakseen, että se noudattaa Financial Conduct Authorityn sääntöjä.

FCA otti äskettäin käyttöön uusia kryptoomaisuuspromootioihin liittyviä sääntöjä, jotka tulivat voimaan 8. lokakuuta. ”Jaoimme sopimuksemme Rebuildingsociety.comin kanssa FCA:n kanssa 2. lokakuuta, melkein kokonainen viikko ennen päivitetyn Financial Promotions -järjestelmän vaatimuksia tuli voimaan”, Binancen tiedottaja sanoi.

Rebuildingsociety.com sanoi blogissaan, että se oli ”yli ja pidemmälle” kuluttajien suojelemiseksi asetettuja vaatimuksia hyväksyessään kryptoomaisuusyhtiöiden taloudellisia tarjouksia ja oli hakenut poikkeuslupaa antaakseen sille enemmän aikaa noudattaa uusia FCA:n sääntöjä. Myös luopumispyyntö hylättiin tiistaina, yhtiön blogi kertoo. Rebuildingsociety.com kertoi aikovansa valittaa Kilpailuviraston yritystä koskevista rajoituksista ja sen päätöksestä hylätä poikkeuslupapyyntö.

FCA sanoi tiistaina antamassaan päätösilmoituksessa, että rekisteröimättömät kryptoomaisuusyritykset eivät saa mainostaa kryptoomaisuutta Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajille, ellei heillä ole valtuutettua yritystä hyväksymään tarjoukset. Valvontakoira, joka on pitkään varoittanut sijoittajia siitä, että heidän pitäisi olla valmiita menettämään kaikki sijoituksensa kryptovaroihin, sanoi rebuildingsociety.com voi valittaa päätöksestä. Kilpailuviraston sääntöjen mukaan sen valtuuttama yritys voi hyväksyä sellaisten yritysten ylennyksiä, joita se ei sääntele, järjestelmää kiristetään helmikuusta lähtien vahtikoiran toimesta.

Ensi kuusta alkaen säänneltyjen yritysten, jotka haluavat hyväksyä ei-säänneltyjen yritysten markkinoinnin, on alettava hakea lupaa Kilpailuvirastolta osoittamalla, että heillä on tarvittavat taidot ja asiantuntemus ymmärtää myytäviä tuotteita. FCA sanoi kesäkuussa 2021, että Binance ei saanut harjoittaa säänneltyä toimintaa Britanniassa.

Samankaltaiset artikkelit