Kaksi merkkiä kasvaa eksponentiaalisesti vuonna 2024 – Digital Transformation News

Bonk's (BONK) value has surged over 5000% in the past three months

Lohkoketjuteknologian kypsyessä kryptoinnovaatiot monipuolistuvat eri palveluiden, kuten rahoituksen, datan varastoinnin, identiteetin ja muiden alojen välillä. Bitcoinin ja Ethereumin kaltaiset perustuotteet nousivat alkuvaiheessa, mutta niiden perustalle rakentuivat uudet projektit edistääkseen valtavirran käyttöönottoa. Kaksi erityinen lupaus vuodelle 2024 ovat Bonk Inu (BONK), yhteisövetoinen Solana-meemikolikko, ja Retik Finance (RETIK), joka yhdistää hajautetun rahoituksen (DeFi) todelliseen kulutukseen.

Tässä artikkelissa tutkitaan, miksi nämä rahakkeet näyttävät valmistautuneen eksponentiaaliseen kasvuun lisääntyvän krypto-hyödyn keskellä. Vaikka altcoineilla spekuloinnissa on riskejä, Bonk ja Retik tarjoavat helppokäyttöisiä, mutta merkityksellisiä sisäänpääsypisteitä hyökkäävän Web3-vallankumouksen kyytiin.

Riding the Meme Coin Wave: Bonk (BONK) valloittaa Solana Meemit Vuosi 2023 korosti meemikolikoiden, kuten Pepe (PEPE) nousua. Nyt Bonk (BONK) tuo tuon kunnioittamattoman energian Solanalle. Joulukuussa 2022 lanseerattu Bonk (BONK) aloitti toimintansa yhteisötunnuksena, joka sisältää meemejä ja huumoria. Bonkin (BONK) kasvu on kuitenkin ylittänyt dramaattisesti odotukset.

Bonkin (BONK) arvo on noussut yli 5000 % viimeisen kolmen kuukauden aikana. Samaan aikaan kauppavolyymit ylittivät äskettäin 118 miljoonaa dollaria. Tämä räjähdys syntyy Bonkin yhdistelmästä viihdettä ja todellista hyödyllisyyttä sekä listautumisesta huipputason pörsseihin, kuten Binance ja Coinbase. Solanan nopeus ja alhaiset maksut lisäävät merkin houkuttelevuutta. Bonk (BONK) loi ennakkotapauksen ensimmäisenä Solanalle rakennettuna meemikolikona. Sen nousu on asettanut pohjan muille Solana-pohjaisille meemikolikoille, jotka voivat ajaa hypeä kuuhun. Ja innovaatioiden, kuten metaverse-integraatioiden, edessä Bonk (BONK) pyrkii kehittymään ekosysteemiksi, jolla on pysyvä voima.

Yhdistää vanhaa ja uutta maailmaa: Retik Finance yhdistää CeFin ja DeFin Kun meemikolikot houkuttelevat otsikoita, DeFi rakentaa hiljaa perustaa avoimelle rahoitusjärjestelmälle. Retik Finance kehittää ratkaisuja, jotka yhdistävät perinteisen rahoituksen ja hajautetut sovellukset. Sen käyttäjäystävälliset työkalut tarjoavat yhdyskäytäviä joukkosalaus- ja DeFi-käyttöönotolle. Sen futuristiset DeFi-maksukortit ovat erottuva ominaisuus, joka yhdistää perinteisen rahoituksen ja kryptomaailman. Käyttäjät voivat käyttää kryptomaksuja todellisissa tapahtumissa ja ansaita samalla houkuttelevia cashback-palkintoja – pakottava kannustin kryptovaluuttojen käyttämiseen. Retik Financen ytimessä on moniketjuinen ei-säilytyslompakko.

Käyttäjät hallitsevat omaisuutta ja säilyttävät täyden hallinnan älykkäiden sopimusratkaisujen avulla. Retik Walletin suunnittelussa etusijalle asetetaan tehokkuus yhdistämällä DeFi-toiminnot, kuten vaihto, panostaminen, lainaus ja maksut yhteen sovellukseen. Yhteentoimivuus on edelleen keskeinen teema. Retik-lompakko integroituu alustan DeFi-pankkikorttiin todellista kulutusta varten. Tämän lisäksi Retik Finance tarjoaa Retik Payn, älykkään maksuyhdyskäytävän, jonka avulla verkkoyritykset ja kauppiaat voivat hyväksyä kryptomaksuja. Se on kilpailukykyisesti halvempi, helppo integroida eri verkkokauppaalustoihin ja suojattu petoksilta ja takaisinperinnöiltä.

RETIK-merkki sitoo ekosysteemin yhteen ja tuo tehoa hyötykäyttöön, palkkioihin ja osallistumiseen hallintoon. Tällä hetkellä varhaiset käyttäjät voivat ostaa RETIKin ennakkomyynnissä 0,06 dollarin alennettuun hintaan ennen pörssilistausta. Ennakkomyynti on kerännyt yli 5 miljoonaa dollaria alle kuukaudessa, mikä osoittaa vahvaa sijoittajien luottamusta ja hyväksyntää. Suurilla investoinneilla ja doxxed-tiimin avulla Retik pyrkii saamaan seuraavan miljardin DeFiin helppojen ja turvallisten ratkaisujen avulla.

Vaikka kaikkiin sijoituksiin liittyy riskejä, Retik Finance näyttää erityisen lupauksen tuottaa suuria mutta kohtuullisia voittoja. Retikin takana olevalla tiimillä oli mahdollisuuksia luottaa pelkästään riskipääomaan. He valitsivat kuitenkin yhteisön ensisijaisen tien, joka antoi kaikille, ei vain instituutioille, mahdollisuuden hyötyä ja muokata DeFin tulevaisuutta. Tämä sitoutuminen inklusiivisuuteen osoittaa Retikin häiritsevän mutta eettisen eetoksen.

Meemikolikoiden sensaatioista käyttäjäystävälliseen hajautettuun rahoitukseen kryptoinnovaatiot monipuolistuvat odotettaessa massakäyttöönottokäyriä. Kun lohkoketjuteknologia läpäisee rahoituksen, datan, identiteetin ja paljon muuta, yksinkertaisuus ja saavutettavuus kasvavat tärkeimmiksi. Projektit, jotka tasapainottavat mielekkään reaalimaailman liitettävyyden todistetun turvallisuuden kanssa, näyttävät olevan valmiita hyödyntämään tätä Web3-tulevaisuutta. Bonk Inu hyödyntää hajautettua luovaa henkeä, kun taas Retik Finance rakentaa helppokäyttöisiä käyttäjäkokemuksia DeFin tasapuolisuuden ja läpinäkyvyyden ydineetoksen ympärille. 2024 asettaa pohjan tämän käyttäjäkunnan räjähdysmäiselle laajentumiselle intuitiivisten ja mukaansatempaavien ratkaisujen avulla.

Vaikka spekulatiivisten voittajien valitsemisessa on riskejä, tehokkaat rajamerkkisetit, kuten Bonk ja Retik, jotka yhdistävät viihdettä ja hyödyllisyyttä, tarjoavat taitavan altistumisen tunkeutuvalle hajautetulle vallankumoukselle. Lisäksi Retik Finance isännöi massiivisen 333 000 dollarin arvonnan ennakkomyyntitukijoille. Enemmän kuin pelkkä voittoajoneuvo, Retik tarjoaa portin osallistua DeFi-vallankumoukseen. Joten ennen suuria pörssilistauksia mahdollisten innovoijien tulisi harkita liittymistä Retik Financen ennakkomyyntiin ja arvontaan, jotta he voivat edistää kaikkien saatavuutta.

Samankaltaiset artikkelit