Indian Banks' Association nimittää keskuspankin MV Raon puheenjohtajaksi – Banking & Finance News

Indian Banks’ Association, appointment, Central Bank of India, managing committee

Intian keskuspankin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja MV Rao valittiin Indian Banks' Associationin (IBA) puheenjohtajaksi. IBA:n hallintokomitea teki päätöksen 21. maaliskuuta 2024, Intian keskuspankki sanoi lausunnossaan. IBA on intialaisten pankkien alan aula.

Hallintokomitea totesi torstaina pitämässään kokouksessa, että Intian valtionpankin puheenjohtaja Dinesh Kumar Khara jatkaa edelleen yhtenä kolmesta varapuheenjohtajasta. Samaan aikaan Indian Bankin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja SL Jain sekä City Union Bankin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja N Kamakodi valitaan edunvalvontaryhmän kahdeksi muuksi varapuheenjohtajaksi.

Madhav Nair, Bank of Bahrainin ja Kuwaitin maajohtaja ja toimitusjohtaja, joka oli aiemmin varapuheenjohtaja, on nyt yhdistyksen kunniasihteeri.

Aiemmin tässä kuussa IBA ja pankkiliitot olivat allekirjoittaneet yhdeksännen yhteisen nootin ja viimeisen 12. kahdenvälisen sovintosopimuksen, joka johtaa julkisen sektorin pankkien työntekijöiden 17 prosentin palkankorotukseen.

Palkkojen tarkistamiseen käytettävä kokonaissumma on 12 449 miljoonaa rupiaa kaikille pankeille, mukaan lukien Intian valtionpankki. Palkkamuutos astuu voimaan 1.11.2022 alkaen viiden vuoden ajaksi ja palkan ja palkkioiden vuotuinen korotus on 17 prosenttia 22 vuoden palkkalaskelman vuosikuluista. Selvitys kattaa 25 pankkia, mukaan lukien 12 julkisen sektorin lainanantajaa, 10 yksityistä ja kolme ulkomaista pankkia.

Samankaltaiset artikkelit